עבור לתוכן

גרסת firmware חדשה להוטבוקס - LxG_5.5.4_n_120320

Featured Replies

פורסם

למי שעדיין לא קיבל - תכבו את ההוטבוקס, תדליקו אותו, המתינו דקה ותהנו ;) עדכון מה- 20 למרץ 2012 שהגיע ללקוחות הרגילים.

דווחו על תוצאות מעניינות אם יש.

אני לא יודע אם יש קשר, אבל אצלי אין שום שגיאה כרגע ב- Correctable וב- Uncorrectable אחרי שעה (וזה די מרשים, כי בדר"כ זה התחיל אצלי עם קצת שגיאות. אני על 8 ערוצים.) והחיבור הוא ללא "קפיצות" במהירות כשאני עושה בדיקות בספידטסט וגם אין שום שגיאה ב- event log.

• תגובות 34
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי עודכן

נשארתי עם 4 ערוצים לא יודע מה לעשות כדי שיהיו לי 8 - כבר התקשרתי למוקד הטכני כמה פעמים - והם לא יודעים על מה אני מדבר

מהירות ההעלאה אצלי לרוב 1.7 לא הגעתי ל 2 לעולם.

מהירות ההורדה בסדר גמור - סביב 100

פורסם
  • מחבר

אצלי עודכן

נשארתי עם 4 ערוצים לא יודע מה לעשות כדי שיהיו לי 8 - כבר התקשרתי למוקד הטכני כמה פעמים - והם לא יודעים על מה אני מדבר

מהירות ההעלאה אצלי לרוב 1.7 לא הגעתי ל 2 לעולם.

מהירות ההורדה בסדר גמור - סביב 100

זה לא משהו שאתה יכול "לבקש" - זה עניין מערכתי לפי השדרוגים הפנימיים שלהם. במצב כזה, התמיכה לא אמורה להתעסק עם זה ולכן גם לא יודעת לתת מענה.

אם איכשהו תצליח להגיע למחלקה הנדסה - הם יוכלו לעזור לך.

פורסם

עפ"י פרסומים בפורום כאן ובפורומים המקבילים - לאחר שיחות עם המחלקה הטכנית - הם כן מעבירים בקשה לצוות הרשתות / ההנדסה והם מסדרים את עניין 8 הערוצים.

פורסם
  • מחבר

עפ"י פרסומים בפורום כאן ובפורומים המקבילים - לאחר שיחות עם המחלקה הטכנית - הם כן מעבירים בקשה לצוות הרשתות / ההנדסה והם מסדרים את עניין 8 הערוצים.

ברור שהם מסדרים, אבל זה לא משהו שאתה יכול לבקש במפורש.

אתה יכול להצביע על שרשור בו נאמר, "סדרו לי בבקשה 8 ערוצים" והוט אמרו "סבבה, יבוצע"?

פורסם

כיביתי הדלקתי ועדיין נשאר אותה גירסה LxG_5.5.4_n_120103

* כן אכן בזמן שרשמתי את ההודעה ואישרתי המודם איתחל עוד פעם ועכשיו התעדכן

פורסם

לעוד מישהו יש מלא בעיות DNS מאז העדכון?

פורסם

בעיות DNS ?

אם אתה מדבר על בעיות הDNS כשאתה משתמש בL2TP ,אז הם קיימות כבר מאז העידכון השלישי אם אני לא טועה .. אני בהוטנט אז אני אני משתמש בDHCP ואין שום בעיות DNS ...

בעצם , עכשיו מכשירים שמתחברים להוטבוקס מקבלים את כתובות הDNS של הספק ,ולא פשוט את הכתובת של הנתב בDNS .

img0059k.png

By iamezio at 2012-04-25

captureglg.png

By iamezio at 2012-04-25

פורסם

אני ב DHCP, כנראה שבמקרה התחילו בעיות מייד אחרי העדכון :nixweiss: עכשיו הכל חזר לעבוד כרגיל.

נראה כאילו השינוי הגדול ביותר הוא שאין שגיאות, או שהם באמת סדרו את זה או שהם עשו שזה לא יבדוק יותר שגיאות בשביל שלא ישגעו אותם.

פורסם

לא אמור להיות קשר בין עידכון התוכנה לשגיאות ..כנראה שבמקרה זה הסתדר לך באותו הזמן עם הקושחה .

פורסם

עדכנתי ..

אין איזה רשימת שינויים ?

פורסם

אם היו שינויים משמעותיים אז מספר הגרסה היה משתנה ולא רק התאריך...

פורסם

מצאתי את המקור לבעיה אצלי, ה IP Flood Detection ב FIREWALL של הראוטר... לפני זה הוא לא היה עושה לי בעיות אבל מחיפוש באתר של UTORRENT מצאתי עוד אנשים שהאפשרות הזו חרבנה להם את הגלישה.

פורסם

לי נראה שיש שיפור בביצועים האלחוטיים .. לקחתי את הכרטיס רשת מהנייד שיושב בחדר אחר (TP Link 821N ) וחיברתי למחשב שלי שקרוב לנתב ,התוצאה - בערך 90Mbps , ממרחק של ~9 מטר איפה שנמצא הנייד לרוב ראיתי בערך 75Mbps ..אבל לא בדקתי יותר מזה .

פורסם

אצלי לא מצאתי הבדלים חוץ ממספר השגיאות שקטן משמעותית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים