עבור לתוכן

בעיה עם VPN

Featured Replies

פורסם

התקנתי VPN על מערכת WINDOWS 2003 הצלחתי לחבר את החברים שלי בעזרת חיבור DIAL-UP שנמצא בכל מערכת WINDOWS שקיימת הם מקבלים את כתובת הרשת שלי 192.168.2.16 אני לדוגמה מקבל 192.168.2.2 והם מצליחים לשלוח לי פינג עד כאן הכל טוב יפה. הבעיה היא שהמטרה היתה לשחק אונלין במשחקים שונים כמו RED ALERT 3 ואחרים שאני מחבר את המחשב שלהם עם כבל רשת לראוטר שלי זה עובד והכל סבבה אבל דרך ה VPN אנחנו לא מצליחים לראות אחד את השני ברשימה של השחקים הזמינים למרות ששנינו שם הורדנו את החומת אש והכל ושום דבר לא עוזר

פורסם

א. תשתמש סימני פיסוק בבקשה. אפשר לכתוב באנגלית גם לא ב all caps, זה נראה כאילו אתה צועק כל מילה.

ב. אין פה שום קשר ל IT (מועבר לפורום המתאים, פחות או יותר).

ג. למה להשתמש בשירותי RAS למטרה כזאת פשוטה? ועוד בייחוד שיש לך כבר שנים פתרונות כמו Hamachi וכד' שעובדים ב zero configuration.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום, אתה יכול להביא לי הספר יותר מפורט?

פורסם
  • מחבר

Hamachi ו OpenVPN דורשים כסף

אין לי כסף.

חוץ מזה אני לא רוצה להיות תלוי בשרתים בחו"ל כאשר יש לי שרת בבית שלי (גם אם הוא למטרות לימוד)

בגדול אני מתחבר לרשת שלי מכל מחשב שיש בוא אינטרנט אבל אני לא מצליח לשחק איתה כאילו זה באמת LAN

לא יודע למה ואין לי מוסג מה לעשות

מה זה עוד הפעם שירותי RAS? המילה או הצירוף הזה לא מוכר לי

פורסם
  • מחבר

איזה מסמך כבד..

אתה יכול לקצר לי אותו ורק להגיד לי בקצרה מה אני צריך לעשות?

כי לתרגם אותו עכשיו זה לא פחות מיום שלם וזה הרבה כאב ראש כי אני גם ככה לא מקצועי בתחום אז אם יש לי בירה לא לעשות כן אז אני אשמח..

זה כמו בחור שנשרף לו מנורה ברכב אז אתה שולח אותו ללמוד על המצבר הסוויצ' הצמה הפיוזים ושאר האלקטרוניקה של הרכב

לפחות אני מרגיש ככה ברגע זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים