פורסם 2012 באפריל 2413 שנים משרד התקשורת אישר באחרונה לחברת הדואר להפסיק למיין דואר בשעות הלילה כדי לסייע לחברה לחסוך בעלויות השכר. המשמעות עבור הציבור היא כי אם עד כה דואר שנשלח הגיע ליעדו לאחר יממה אחת, הרי שמעתה הדואר יגיע ליעדו לאחר יומיים, שכן עבודת המיון תתבצע רק בשעות היום. בדואר ישראל מעריכים כי הפסקת המיון בשעות הלילה תוביל לחיסכון בהיקף של 15 מיליון שקל בשנה.http://www.themarker.com/news/1.1692797
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים "הממשלה אינה יעילה, כדי לחסוך בעלויות יש לפטר את כולם ולמנוע מהם להגיע בשעות היום. המשמעות עבור הציבור- ירידה במיסים ועלויות המחייה. היקף החיסכון- 5 מיליארד שקלים בשנה. " רק פנטזיה.
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים גם שהם כבר עובדים הם עושים עבודה גרועה.לא מזמן הזמנו חבילה מהונג קונג.אחרי חודש וחצי שהחבילה לא הגיע דיברנו עם המוכר והוא החזיר את הכסף.שבוע אחרי שדיברנו איתו מסתבר שהוא קיבל את החבילה חזרה, החבילה הגיעה לסניף דואר הם פשוט לא טרחו לשלוח פתק שהחבילה הגיעה.אחרי שבועיים שאף אחד לא בא לקחת (כי הם פשוט לא טרחו להודיע שהחבילה הגיעה) הם שלחו אותה חזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.