עבור לתוכן

GTX 680 או זוג 7850 במערך CF במפרט מחשב של 8K?

Featured Replies

פורסם

כאמור, אני מתכנן להשקיע 8K על מחשב (בלי ציוד היקפי ומסך) ויש לי דילמה קשה בין כרטיס מסך אחד או זוג כרטיסים במערך CF?

מה המומחים אומרים...?

פורסם

ברור שזוג כרטיסים של 7850. איזו רזולוצייה יש לך?

פורסם
  • מחבר

DELL 23 או DELL 24

1920X1200 או 1920X1080

קראתי המון השוואות באינטרנט בין GTX680 לזוג 7850 במערך CF.

הרוב מסכימים שעדיף כרטיס אחד חזק ושיהיה אופציה להוסיף עוד כרטיס אחד חזק בעתיד, בנוסף אפשר לעשות OC ל680.

מאוד נלחצתי מהעובדה שיש המון משחקים שצריך לחכות שיצאו דרייברים שיתמכו במערך CF ככה שזה לא שווה כלום במקרים מסויימים והמשחק ישתמש ב GPU אחד.

אני ממש מבולבל גם מהעובדה שאני לא מבין גדול אבל באמת שחרשתי את האינטרט וקראתי המון ולא באתי לכאן עם שאלה בלי רקע.

אני מעדיף לא להתעסק בדרייברים אם אפשר....

פורסם

לרזולוצייה שלך אפילו 7850 יחיד יספיק, ומתי שהוא יזדקן תוכל לקנות אחד חדש בכסף שחסכת.

פורסם
  • מחבר

לרזולוצייה שלך אפילו 7850 יחיד יספיק, ומתי שהוא יזדקן תוכל לקנות אחד חדש בכסף שחסכת.

אתה אומר שכרטיס מסך בוחרים אך ורק לפי רזולוציה ?

אין הבדל בביצועים או אפילו לחשוב על הטווח הרחוק בבחירת כרטיס מסך?

אני בונה מחשב שיריץ כל משחק שקיים היום ובזמן הקרוב על ULTRA HIGH בלי למצמץ אני חושב שכרטיס 7850 אחד לא מתאים למחשב כזה. הדילמה היא בין זוג 7850 לGTX680 אשמח ליתרונות + חסרונות של מערך כרטיסים CF לבין כרטיס אחד חזק. אני יודע שזה קיים באתר הזה אבל אני משום מה לא מוצא את זה. :facepalm:

פורסם

את החסרונות של מערך, (לפחות את העיקריים) כתבת בעצמך, חוסר תמיכה במשחקים חדשים (למרות שמוציאים דרייבר, שיפתור את הבעיה אחרי פחות משבוע בדרך כלל), מעבר לזה זה לא משמעותי בדור הנוכחי. ה-680 לא משתלם ושני 7850 יהיו משתלמים יותר, מבחינת יחס עלות תועלת.

הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורום מפרטים ושם יעזרו לך בצורה הטובה ביותר, רק אל תשכח לענות על השאלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים