עבור לתוכן

האם שווה לעבור לחברות סלולר החדשות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים,

אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-.

עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי.

עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה??

חבל שלא ידעתי את זה.

בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש.

כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש).

מה ממליצים? :)

פורסם

אם אתה מדבר המון כנראה שלא כדאי לך לעבור.

מה שכן, תבדוק את הרגלי הצריכה שלך - אתה מדבר כ-850 דקות ומשלם על 2700 (!!!) למה?

פורסם

לדעתי החברות החדשות מתאימות יותר בעיקר למי שלא מדבר בסלולארי יותר מדי.. ואז יש הבדל של כמעט חצי חשבון פלאפון.

ממליץ לך לראות כמה אתה צורך בדקות שיחה בחודש+SMSים ולראות מה יתן לך מעבר לחברות אחרות, כי 850 דקות ברמי לוי/הום(איך שקוראים לחדשים) יעלו לך כ170 שקל -/+ , לא כולל דמי שימוש ולא כולל חבילת האינטרנט - וכבר יש חבילות ללא הגבלה(בערך) בעלות דומה

פורסם

במידה ויש לך מכשיר ביד אתה יכול לעשות בחברת פלאפון דק'/sms/אינטרנט ללא הגבלה ב179.

שזה 21 שקל פחות מהחבילה שציינת וכמובן אינטרנט של הרשת הכי מהירה בארץ.

אני סוכן של פלאפון אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי

פורסם

כמו שכבר כתבו כאן - החברות החדשות מתאימות בעיקר לבעלי שימושים נמוכים/בינוניים. אתה לא נכנס לקטגוריה הזאת.

אחד ממכריי נמצא עכשיו בסלקום בתוכנית שנקראת "מדברים ומסמסים חופשי" שכשמה כן היא, דקות וSMSים ללא הגבלה בעלות של 159 ש"ח לחודש. קח בחשבון אבל שזה לא כולל חבילת גלישה ואין אפשרות לזיכוי על המכשיר, אז יכול להיות שזה לא הכי משתלם לך.

אני אישית מחכה לhallo 015 עם ההבטחה שלהם לדיבור חופשי ב99 ש"ח + 19.90 חבילת גלישה בלתי מוגבלת... :)

פורסם

מניסיון, גם אם תעבור וגם אם לא- תגיד שאתה מתכוון לעבור וזה כבר ישתלם לך :/

ככה זה עובד פה- שיטת מצליח עד הסוף

פורסם
  • מחבר

אם אתה מדבר המון כנראה שלא כדאי לך לעבור.

מה שכן, תבדוק את הרגלי הצריכה שלך - אתה מדבר כ-850 דקות ומשלם על 2700 (!!!) למה?

שילמתי 350 ש"ח בסלקום כי זו היתה ה "חבילה" המיוחדת שלהם, ממש מיוחדת ששילמתי פי 2 על 2700 דק' והודעות שעל כמעט אותה חבילה באורנג' 150 ש"ח פחות, מסלול ה CLEAR הזה שלהם.

מניסיון, גם אם תעבור וגם אם לא- תגיד שאתה מתכוון לעבור וזה כבר ישתלם לך :/

ככה זה עובד פה- שיטת מצליח עד הסוף

אגב זה לא תמיד נכון, אני לקוח ותיק כמעט עשור של סלקום והם בקושי דיברו איתי על זה, עלאק "בגלל שאתה ותיק" נתנו לי חבילה ב 350 ש"ח.

אפילו לא התאמצתי, הלכתי לסניף של חבר באורנג' בבסטות האלו שבאמצע הקניון, בדקתי והוא במקום נתן לי את המחיר הנ"ל, אין פה שום קאץ, מיוחד על זה.

פורסם

בתור אחד שחבר שלו עבד כמה שנים בתור נציג פלאפון, אין דבר כזה לקוח ותיק, רק לקוח משלם.

אם אתה לקוח ותיק של 20 שנה שמשלם להם 30 שח בחודש הם לא יסתכלו עליך בכלל.

אם אתה הצטרפת לפני חודשיים ואתה עושה 500 שח לחודש, הם יתחנפו אליך, אז צאו מהסרט של לקוחות ותיקים ו"הטבות" שהם בעצם לנסות לקחת ממך עוד כסף..

פורסם

שילמתי 350 ש"ח בסלקום כי זו היתה ה "חבילה" המיוחדת שלהם, ממש מיוחדת ששילמתי פי 2 על 2700 דק' והודעות שעל כמעט אותה חבילה באורנג' 150 ש"ח פחות, מסלול ה CLEAR הזה שלהם.

אגב זה לא תמיד נכון, אני לקוח ותיק כמעט עשור של סלקום והם בקושי דיברו איתי על זה, עלאק "בגלל שאתה ותיק" נתנו לי חבילה ב 350 ש"ח.

אפילו לא התאמצתי, הלכתי לסניף של חבר באורנג' בבסטות האלו שבאמצע הקניון, בדקתי והוא במקום נתן לי את המחיר הנ"ל, אין פה שום קאץ, מיוחד על זה.

תגיד קיבלת חשבונית אחת על חודש מלא כבר?....

בעיקרון ככל שאתה לקוח גדול וותיק אז אפשרי מבחינת הרשאות לךך לך תוכניות שימור שלא נותנים ללקוחות אחרים זה כל העניין.

ועוד דברים מיוחדים שמאוד נדיר שמתמשים בזה(שליחות ללא עלות לתיקון מכשיר+מנהל שמגיע אליך לבית+הנחות על חיובים גבוהים וחריגים-חול,שימוש חורג בחבילת גלישה וכו).

פורסם
  • מחבר

פעם אחת הם עשו לי את זה, היתי מקבל חשבונות בין 350-500 תמיד תמיד, במיוחד שהיתי גר לבד באילת. (אני בן 24 עוד לא סטודנט).

אבל בכל פעם שהתקשרתי ורציתי לנתק וכו' ובאמת שרציתי לנתק בגלל שלא היתי מרוצה מהמבצעים, חוץ מפעם אחת שנתנו לי "חבילה חמה" משהו כזה

1200דק' והודעות ב 190 ש"ח לא כולל גלישה, אז בשבילי זה שום חבילה חמה ושום נעליים...היום במחיר הזה אני מקבל כפול + גלישה באורנג'.

וזה מה שעצוב.

שבאורנג' אני לקוח חדש, אני מבחינתי אין לי מה לחזור לסלקום, לא משנה כמה השירות טוב יותר או לא (ולבנתיים מכמעט 10 שיחות לאורנג' השירות היה הרבה, הרבה יותר טוב, מהיר ואדיב).

אני מתכוון לקנות מכשיר חיצוני חדש ולקבל עליו זיכוי דרך החברה, גם נחמד.

נראה לי שאני פשוט הולך להוריד את המסלול ל 850 דק' והודעות + 1GB גלישה, מספיק לי לגמרי ל GPS שעובד על DATA ופייסבוק ושטויות, עלות של משהו כמו 130-150 ש"ח, אם אני רוצה להוסיף ל 2GB יעלה לי עוד 15 ש"ח שזה גם בסדר.

נשמע לכם טוב?

פורסם

נשמע סביר, הייתי ממתין עוד קצת למאי-יוני שיכנסו מירס+גולן.

אם לא הכי לחוץ לך לטלפון חדש(בלי קשר יוצא גם S3 גלקסי).

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שיעלה כמו האוטו שלי :P אבל מצד שני אולי יוריד מחירים למתחרים כמו ה ONE X, מקווה.

פורסם

אישית ממליץ בחום לאנשים על HTC מכשירים מאוד טובים במחירים של חצי עלות כמעט יחסית לדגמים מיוחצנים כמו אייפון&גלקסי ושות

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מכשירים שלהם ואכן אתה צודק, אבל עם המכשירים החדשים HTC ONE יש כמה פאדיחות של קילוף החומר המיוחד ב HTC ONE S

ושל מסך שעושה צבע שונה כשלוחצים עליו טיפה ב HTC ONE X

קצת מפחיד להשקיע 3000+ ולקבל מכשיר כזה.

פורסם

תראה פדיחות באמת יש לכל הדגמים(האמ האמ נוקיה!!).

אבל בגדול חברה מעולה. במיוחד שאם אתה מזמין מחול או יותר טוב בנסיעה קונה בחול אתה יכול להגיע לעליות של 1000-1500 שקל לסמרטפון HTC מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים