עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם שלא תומך בgtx 550?!

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי שידרג את כרטיס המסך שלו לgtx 550, יש לו לוח אם ישן 478(לא יודע מה הדגם).

הטכנאי טוען כי לוח האם שלו לא תומך בכרטיס הזה. הוא עידכן את הביוס וכשניסה להתקין את הדרייבר הוא קיבל הודעת שגיאה.

האם בכלל יש דבר כזה שלוח אם לא תומך בכרטיס מסך?

תודה מראש לעונים

פורסם

מדובר על ערכת שבבים ישנה מאוד שכנראה כוללת חיבור AGP ולא PCI-E כפי שהכרטיס דורש.

במידה וכן, הכרטיס לא יתאים, מעבר לעובדה שככל הנראה המעבד חלש מאוד ויגביל ממילא את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

מדובר על ערכת שבבים ישנה מאוד שכנראה כוללת חיבור AGP ולא PCI-E כפי שהכרטיס דורש.

במידה וכן, הכרטיס לא יתאים, מעבר לעובדה שככל הנראה המעבד חלש מאוד ויגביל ממילא את הכרטיס.

יש לו חריץ PCI-E, הכרטיס מסך הותקן על הלוח אם ע"י הטכנאי.

ואמרתי לו שיהיה צוואר בקבוק וזה מקובל עליו כי בעתיד הוא ישדרג את המעבד, הלוח אם והזכרונות.

פורסם

יש לוחות אם לסוקט 478 עם חיבור PCI-E ,אם היה לו חיבור AGP אז הוא לא היה מצליח לחבר כרטיס PCI-E לתוך חיבור הAGP ...

בכל מקרה ,שיבדוק שהוא הוריד את הדרייבר הנכון למערכת ההפעלה שלו קודם כל .. ולא לשכוח להסיר דרייברים ישנים לפני חיבור הכרטיס מסך החדש .

פורסם

^ שרלוק, זה אתה?

איזו שגיאה אתה מקבל כאשר אתה מתקין את הדרייבר?

כמו כן, האם בדקת שחיבורי הזנת המתח מחוברים/הספק שלך איכותי ועומד בדרישות?

פורסם
  • מחבר

^ שרלוק, זה אתה?

איזו שגיאה אתה מקבל כאשר אתה מתקין את הדרייבר?

כמו כן, האם בדקת שחיבורי הזנת המתח מחוברים/הספק שלך איכותי ועומד בדרישות?

מי שהתקין את הכרטיס מסך וניסה להתקין את הדרייבר ללא הצלחה הוא הטכנאי שלו והוא עשה זאת במעבדה. חבר שלי טרם קיבל את המחשב בחזרה.

לגבי ספק הכוח שלו, אמנם מדובר בספק ג'נרי אך אמור להספיק לgtx 550.

פורסם

זה שטכנאי התקין ואמר את זה זה לא רלוונטי שכן כל אחד יכול להיות היום "טכנאי" (והאמת, עליהם אני הכי פחות סומך).

שאל אותו בדיוק איזו שגיאה הוא קיבל. לגבי הספק- אם הוא ג'נרי- אתה בחיים לא יכול להגיד שהוא "מספיק" למשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים