עבור לתוכן

בעיית התנתקויות מאינטרנט בזמן הורדות באמצעות תוכנה BITCOMET,עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מזה חודש לאחר ששידרגתי את האינטרנט שלי מ 15M ל 30M

כשהייתי עם 15M היה לי ראוטר TP LINK של הוט(בשילוב המודם שלהם שמותקן בנפרד) והכל עבד כראוי גם בזמן הורדות עם תוכנת BITCOMT ,

מאז שעברתי ל 30M ,החליפו לי את הראוטר והמודם ל HOTBOX , ומאז כל הזמן שאני פותח תוכנת BITCOMET אני חווה ניתוקים מהאינטרנט של הדפדפן (ההורדות ממשיכות לרדת רגיל) כל כמה דקות שזה פשוט מתסכל.

איפה יכולה להיות הבעיה ?

יש אפשרת איכשהו לסדר את זה?

פורסם

ה Hotbox מתפקד כנתב?

הביקורות עליו ברשת כנתב הן לא טובות בכלל, אם כי כמודם עושה רושם שהוא טוב.

אם עדיין אפשרי, החזר לשימוש את הנתב הקודם והגדר את ה Hotbox כמודם בלבד.

פורסם
  • מחבר

כן ה HOTBOX משמש כנתב וכמודם כאחד.

לגבי הנתב הישן לקחו לי אותו עם השדרוג...

פורסם

קראתי במספר מקומות שה Hotbox בעייתי עם תוכנות שיתוף, וה DNS שלו לא מתפקד תחת עומס.

זאת הסיבה שהאתרים לא עולים לך.

הגדר אותו כמודם בלבד ורכוש נתב עצמאי.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא תהיי לי ברירה אלה ולרכוש נתב חדש

השאלה אם במקרה כזה(עפי כל המקרה שסיפרתי בהתחלה) מגיע לי שיחזירו לי או יתנו לי נתב מהוט בנפרד?

או שאצטרך לקנות בכסף שלי ?

למה bitcomet ?

מצאתי לנכון מניסיון שזאת התוכנה שמורידה אצלי במהירות הכי גבוהה.

מה התחליף ? - יוטורנט?

פורסם
  • מחבר

תנסה Deluge

עכשיו ניסיתי אותה לא ממש עובדת אצלי טוב , בחנתי באקראי קובץ להורדה בהתחלה שמתי להורדה את הקובץ עם תוכנה Deluge

חיכיתי איזה 5 דקות הגיע למקסימום מהירות 200ק"ב :nixweiss: ,אז סגרתי וניסיתי שוב פעם להוריד אותו הקובץ דרך BITCOMET לאחר 10-15 שניות בלבד מהירות ההורדה הגיעה ל 2500ק"ב... :xyxthumbs:

פורסם

עדיף שתקנה נתב בכספך הפרטי.

הקודם שהיה לך סיפק אותך?

פורסם
  • מחבר

עדיף שתקנה נתב בכספך הפרטי.

הקודם שהיה לך סיפק אותך?

בעקרון הקודם(TP LINK) של הוט עבד כמו שצריך לא היו לי איתו בעיות

אם לא יחזירו לי את הראוטר ,מה מומלץ?

ויש לך את אותן הגדרות בשתי התוכנות?

ומאיזה טראקר אתה מוריד לרוב פרטי / פומבי?

שיחקתי עם ההגדרות ניסיתי לשים אותם הגדרות ,ניסיתי לפתוח פורטים (אולי פה משהו כשל) שום דבר לא הלך על מנת להאיץ את ההורדה,יכול להיות שאם הייתי יודע להגדיר אותה טוב זה היה עוזר

אני מוריד מאתר מוכר - KICK ASS (מצאתי אותו להיום הכי טוב) אז כנראה זה פומבי.

בעקרון אני ב BITCOMET כבר שנים ,ורשום שם ויש לי שם דרוג יחסית גבוהה בתור "מעלה קבצים" לכן אולי זה מה שנותן לי להוריד במהירויות גבוהות 50 אחוז בערך מהקבצים שאני מוריד יוצא לי להוריד להיום על מלוא המהירות כ 3800ק"ב , שאר הקבצים פחות אבל עדיין מהר תלוי עד כמה הם חדשים ברשת.

פורסם
  • מחבר

בתוכנה יש אופציה להרשם ל COMETID ,ולאחר מכן ככל שמעלים יותר מקבלים ציון יותר גבוהה שלכאורה אמור לתת בזמינות יותר גבוהה ביחס לאחרים יותר SEEDS (להמחשה צירפתי תמונה ).

מהיא כמות החיבורים שאיפשרת בתוכנה ? אולי זה מה שמעמיס לך על הראוטר..

אתה מתכוון ל bitcomet או ל deluge ?

נ.ב: דיברתי עם הוט ,הם שמים את המקרה שלי למעקב לראות אם יש ניתוקים כמה ולמה ,לאחר מכן לדיבריהם יפנו אותי לטכני בכיר וינסו לסדר לי את הבעיה או יחליפו לי את ה HOTBOX - לאחר . אני על הדרך אבקש שיחזירו לי את הראוטר של TP LINK.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר
מהיא כמות החיבורים שאיפשרת בתוכנה ? אולי זה מה שמעמיס לך על הראוטר..

ב BITCOMET , אני לא ממש מוצא להגיד לך לכן אני מצרף מספר תמונות של ההגדרות אולי תוכל/ו להעזר בזה בשביל לתפתור את הבעיה לפני הוט

[attachment deleted by admin]

פורסם

ה upload rate שלך מוגדר מאד נמוך: 32KBps. תגדיר לפחות 130.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים