עבור לתוכן

עזרה עם סידבוקס

Featured Replies

פורסם

קניתי סידבוקס מ seedboxes.cc לפני יומיים על מנת לשפר את הרטיו שלי בחשבון TL - קניתי סידבוקס עם :

333 GB

2 TB

upload link 500mb

בנתיים לא ממש עובד לי טוב..העליתי רק 40 גיגה עד עכשיו , הבנתי שבמצב טוב זה אמור לעלות על כמה mb לשנייה אבל אני אפילו לא מגיע למגה.

הבנתי כבר שצריך לבחור בטורנטים חדשים על מנת לקבל את הביצועים הכי טובים אבל כרגע זה לא אפשרי בגלל שהרטיו שלי נמוך בשביל זה...הוספתי 35 טורנטים עד עכשיו - האם זה מעט מדי או שכדאי להוסיף עוד? ואם כן כמה מומלץ לשים ?

אשמח אם מישהו שיש לו קצת ניסיון בזה(בכללי ובסידבוקס הספציפי הזה) יוכל לעזור לי ולתת לי טיפים ועצות מה לעשות כי אני באמת רוצה שזה יעבוד כמו שצריך

תודה מראש , ליאור.

פורסם

אתה יכול לבצע מה שנקרא cross-seed, שזה בעצם להוריד את אותו קובץ בדיוק ממקום אחר ואז להעלות ל TL.

את רוב הטורנטים שמועלים לTL תמצא כעבור זמן קצר בטראקרים פתוחים וגם ב usenet אם יש לך אפשרות להשיג גישה לספקית usenet.

כדי לוודא שאתה מוריד בדיוק את אותו קובץ מהמקום האחר, כדאי להוריד ממקומות שיש בהם רשימת חלקים ולוודא שכל החלקים תואמים לרשימה ב TL בשם שלהם, כמות וגודל.

ואז תוסיף את הטורנט מ TL לקליינט ותנווט לתיקייה ששם שמורים הקבצים שהורדת קודם. הוא יבצע בדיקה ואם הכל תקין, הוא יתחיל לעשות seed בלי להוריד כלום מ TL.

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב - תודה.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו שבאמת יכול לעזור ?

פורסם

תעשה Out-Seed לשחרורי BDRIP חדשים פופולאריים

ולשחרורים ממש ממש פופולארים של BluRay, רק וודא שהקבצים זהים

כי רוב המקרים מעלים את השחרורים ב TL בקבצי RAR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים