עבור לתוכן

ספקיות אינטרנט שלא מאטות / חוסמות גלישה

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני באקספון מרגע שהם התחילו להציע חבילות אינטרנט עד עכשיו. תמיד הייתי מוריד בביטורנט על מלוא רוחב הפס. לאחרונה שידרגתי תשתית בזק ל15 מגה (המבצע ההוא שהיה) וחבילה של אקספון 35 שח ללא הגבלת מהירות.

בחודש הראשון הכל היה בסדר. לאחרונה (מזה מס׳ חודשים) אני חווה איטיות. מרגיש שחוסמים אותי. מוריד קבצים פופולריים בביטורנט על 50 קיי, במקום מגה וחצי. יוטיוב לא סוחב, וקבצי וידאו נטענים לי באייפון יותר מהר כשאני על 3g מאשר ויי פיי.

לדעתי אקספון גייסו יותר מידי לקוחות בכדי שרוחב הפס שלהם יספיק לכולם.

האם ידועות לכם חברות שבוודאות לא חוסמות הורדות ומאטות את הגלישה באופן כללי? מה עם בזק בינלאומי?

היה לי 012 לפני אקספון, והם היו חוסמים בצורה ממש ברוטלית. האם עדיין חוסמים?

האם ידועה חברה קטנה כלשהי שלא חוסמת? אולי הוט?

תודה לעוזרים.

פורסם

זה משתנה כל הזמן.

פעם יש עומס בספק א' ופעם בספק ב'.

לבזק בין לאומי יש כבל תת ימי, כך שבתאוריה, הם אמורים להיות בעלי רוחב הפס הגבוה ביותר מכל הספקיות. אך יש לזכור שהם עדיין נדרשים לשלם לספקיות אינטרנט בחו"ל על גישה אליהן.

בתור לקוח שלהם, אני בהחלט מרוצה. אני מוריד כמעט על המקסימום ב Torrent, סטרימינג רץ חלק (הורדות ישירות מזייפות לאחרונה).

אומרים דברים טובים גם על CCC שמחוברים על הכבל של טמרס.

פורסם

בקשר ל014 לפי peeringdb יש להם 120gbps לחול . זה יותר מאשר רוב האחרות אני חושב שראיתי של012 יש 60gbps ונטויזיון עם 20 . הספקיות לרוב לא מפרסמות את המידע הזה. בקשר לCCC שמעתי שהם קנו רק 10gbps מטאמרס . עדיין זה לא משנה מה שחשוב זה היחס בין המשתמשים לרוחב פס ויכולת הניהול של הספקיות.

ב014 באופן היטורי הם לא חסמו שום דבר חוץ מהtraffic shaping על youtube . יכולים להיות גם מקרים שבהם אתה נחנק בגלל עומס. הספקיות לא מסוגלות לספק 100% לכל אחד.

בקשר לtorrent לא בדקתי את זה הרבה זמן ואז שדרגתי ל50mbps (עולה לי אותו הדבר כמו 20) והמצב נהיה יותר גרוע. אולי אני פשוט לא יודע להשתמש בtorrent או משהו כזה :nixweiss: הגעתי למהירות של הקו אולי רק פעם אחת מתוך 4 . אולי אם אני אוריד כמה דברים במכה זה יעזור :nixweiss: . גם בבדיקות מהירות פשוטות זה גימגם. אולי זה בגלל מוצאי שבת או שבת שנחשבים לזמנים עמוסים.

פורסם

גם אני עם 018, הטורנט רץ טוב. אבל שאני מוריד הרבה מתחיל להיות לי מן חסימה לאתר של hwzone. הדפים מתחילים להתקע בטעינה.

פורסם

איזה חסימה, לכל הרוחות? מאיפה אתם מביעים את הביטויים האלו?

פורסם

איזה חסימה, לכל הרוחות? מאיפה אתם מביעים את הביטויים האלו?

חחח, הוא כזה נתקע ולא מקבל DNS. אבל אחרי שהוא מחליט להתעשת על עצמו הוא טס.

פורסם

הוא לא דיבר על האתר.

והבעיה היא לדעתי לא בעיית DNS.

פורסם

הפורום הפורום,, לא זז בזמנים מסויימים ב 10 מחשבים שבדקתי איתם זה קרה , לוחצים כאילו לא טוען כלום ואז אחרי כמה שניות-דקות פתאום טוען, כאילו יש לכם QOS אצלכם בשרת שנותן עדיפות ליוזרים עם יותר תגובות ועם כאלו שפחות, כל המנהלים תפתחו יוזר רגיל ותבדקו, לא יודע איך אצלכם ביוזר VIP Advanced , אבל כל פעם שאני נכנס עם כל דפדפן יש את האיטיות הזאת ועם כל ספק אי פעם שהיה לי. לא ולא זה לא אני ולא המחשב, כי אז תגיד זה ה 10 מחשבים 10 ספקים 10 יוזרים ו 10000 הגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים