פורסם 2012 באפריל 2113 שנים כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך.גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים גם אם אתה לא סגור ממש על הדרישות, כדאי לדעת לפחות מה התקציב שלך עריכה: הקדימו אותי...
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים מחבר זה לא מותג על ברמה של LG או סמסונג. תקן אותי אם אני טועה. מה הכוונה בlps?
פורסם 2012 באפריל 2113 שנים IPS זה הפאנל. זה הפאנל האיכותי ביותר מה שמתבטא בעיקר בזוויות צפייה רחבות ודיוק צבעים גבוה.בכל הנוגע למסכי מחשב DELL זה אאודי וסמסונג\LG זה מזדה.הדל הנ"ל הוא המסך המומלץ ביותר היום.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מה זה "בכמה?" אי אפשר לכמת את זה.שים לב שבנוסף לפאנל העדיף ואולי חשוב יותר, לדל יש ארגונומיה מלאה.
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים הגדרות זה יותר ההעדפה שלך אבל אני אגיד לך מה אני שמתי:Mode selection: GraphicsPreset Modes: Gameגם את הבהירות אתה צריך לשנות.Brightbess: 30Contrast: 65אבל שוב, זה משתנה ממסך למסך. פשוט הבהירות שהמסך בא איתה חזקה מדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.