עבור לתוכן

צריך הסבר על כמה סלוטים בלוח אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי עדיף לי ללכת על i5 2500k במקום 3570k...

מן הסתם הלוחות די יקרים. למה כדאי לי לקנות דווקא את הi5 3570? אני יודע שיש לו תמיכה בcpie 3.0 אבל אני לא צריך את זה...

נראה לי עדיף לקנות i5 2500k עם גוף קירור טוב ולוח אם שמאפשר אוברקלוק בינוני בלי סיכון לשריפת חלקים, וזה מספיק טוב, לא?

או לחכות שה3570K יצא ואז לראות?

פורסם

עדיף לחכות.

עד סוף החודש IB יושקו ונראה מבחני ביצועים ויהיה יותר קל להחליט.

חבל סתם לקנות עכשיו ולהצטער אחר כך.

ואל תדאג שום חלק לא ישרף בOC למעבד, יותר מספיק הגנות כיום בשביל למנוע את זה.

פורסם

עדיף לך לקנות לוח עם ערכת השבבים מהדור החדש 7X לאומת הדור הישן 6X, בדור החדש הצ'יפסט תומך ביותר חיבורים ויציאות, דבר שעדיף על בקרים חיצוניים.

תגיד שזה לא נכון... אחרי הכל זה נכון, אז אל תשנה את מילותיי. לא כתבתי שיש לו תמיכה בכל רכיב בשוק, אלא שעל פני Z68 ל-Z77 תמיכה מובנת רחבה יותר. לא כתבתי שיש לו הרבה יותר מה להציע.

פורסם

אוקיי, אבל למה לשלם על לוח Z77 נחות מZ68 אותו מחיר ואף יותר.

אני החלטתי בעצמי ללכת על Z68 עם 3570K(לא בטוח עדיין) ולא על Z77

כי לוח ב800 שקל של Z68 יתן מייצבי מתח ויכולות OC עדיפות מלוח Z77 ב800 ש''ח שנמכר עכשיו.

אבל בכל זאת זה תלוי מה המשתמש מחפש.

אם OC לא היה חשוב בשבילי הייתי קונה לוח ב400-500 שקל וסוגר עניין, כי כל החיבורים למניהם לא ממש מעניין אותי, אני משתמש כרגע בלוח 790X ישן ואני לא מרגיש שמשהו חסר לי.

פורסם
  • מחבר

זהו אתה צודק!

לאו דווקא צריך להשקיע בלוח אם הרבה כסף אם אתה לא צריך הרבה חיבורים מוזרים...

צריך USB, סוקט מתאים למעבד, כרטיס קול, זכרון RAM, חיבורי SATA וחיבור PCIE X16 וזהו! (תקנו אותי אם שכחתי משהו...)

עוד מישהו חושב שאם אני רוצה (עדיין!) לעשות אוברקלוק עם לוח האם של MSI אני יכול להגיע ל4.5 מבלי לשרוף כלום על בטוח?

פורסם

המחירים של Z77, יתחילו לרדת בהתאם עם יציאת המעבדים החדשים והורדת ה-SB (כמו בכל דור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים