עבור לתוכן

וורלד ונצ'רס

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מבין למה איזה 'חבר' ניסה לגייס אותי. היה לי ברור שזו איזו פרמידה רק שהוא לא הסכים לומר לי מה זה עד שניפגש... פחחח.

פורסם

הייתי בכנס כזה , היה ממש מצחיק .

ברגע שנכנסים מקבלים מדבקה עם השם שלך (בצבע שונה מהפראיירים ששילמו כבר) ואז מתחילים לגשת אליך אנשים ושואלים שאלות כמו "אתה אוהב כסף? " , "אתה אוהב נופש?" ...

אחרי כל ההצגה הזאת , מתחילה הרצאה של אוז , איש מכירות תותח בעל קריזמה מטורפת.... ופה פשוט לא הפסקתי לצחוק :kopfpatsch:

פורסם

היה לי ברור שזו איזו פרמידה רק שהוא לא הסכים לומר לי מה זה עד שניפגש... פחחח.

תן לי לנחש:

"זה הדבר הכי טוב שקיים"

"אני לא יכול להגיד לך מה זה עכשיו, אבל סמוך עליי זה משהו שישנה לך את החיים ואתה תאהב את זה"

"זה מדהים..."

"יש לי עצה עסקית מפתה בשבילך..."

רבאק, כל כך קשה להגיד שמדובר בשיווק רשתי? לדעתי, האופן שבו אנשים מנסים לשכנע אנשים אחרים להרשם רק גורם לדחייה ולסלידה מהשר"ש.

פורסם

כן ועוד שאלות בנאליות כמו -

"אתה אוהב לטייל בעולם? לנסוע לחו"ל?"

וישר דוחף לך איזו מפגש אידיוטי.

הקטע העצוב זה שהם לא מבינים שהם מאבדים את החברים ואת הכבוד העצמי שלהם.

פורסם
  • מחבר

לפי מה אתה אומר שזה דבילי? זה כנראה חכם מאוד...

זה 'חכם מאוד' מהבחינה של לעבוד על אנשים פראיירים ותמימים, חוץ מזה זאת דביליות מוחלטת

פורסם

ניסו פעמיים למשוך אותי לזה.

הראשון זה אדם שפגשתי במקרה ברחוב וישר הזמין אותי לעבוד אצלו במשרד עם אחלה כסף. בהתחלה כשעוד חשבתי לתת לו את הג'סטה ולבוא לפגישה (עם חבר) הוא אמר שאין בעיה אבל הם מכניסים לשיחה אחד, אחד. זה הדליק נורה וביטלתי ומאז סיננתי אותו כל פעם והוא בשלו שלח הודעות והתקשר בלי סוף.

השני, היה חבר ילדות ובשלב מסויים יצאתי עם מישהו מהשפחה שלו (והפריע לו למרות שהוא ארגן את זה) ומאז הקשר התנתק. פתאום לאחר שנים (שבע שנים ליתר דיוק). הוא מתקשר ורוצה להפגש כיש לו הצעה עסקית בשבילי ועל הדרך הוא רוצה שאני אכיר את חברה שלו אבל הוא ממש ממהר ואי אפשר בשכונה אלא בבית קפה שנמצא רחוק ורק שם, ורק פעמיים בשבוע. אמרתי לו, לא מעוניין.

אני לא כל כך רואה הבדל בלהרוויח כסף דרך פירמידה או דרך גניבה מחברים ומה קורה כשהחברים נגמרים? את מי מושכים הלאה?

פורסם
  • מחבר

השני, היה חבר ילדות ובשלב מסויים יצאתי עם מישהו מהשפחה שלו

?

פורסם

שיווק רשתי זה גאוני כל עוד יש מוצר מוחשי משמעותי. טיולים מסביב לעולם זה לא מוצר מוחשי משמעותי ברגע שיש אלטרנטיבות זהות זולות בהרבה.

לדעתי פה אפשר לסכם את הדיון בנושא.

פורסם

?

מישהי ^__^

עייפות..עייפות

פורסם

תראה, התשובה מתחלקת ל-2 חלקים.

אם אתה מעוניין במוצר (חבילות נופש) ללא רצון להביא אנשים לתוכנית - המוצר לא אטרקטיבי כלל. אל תשכח, שכל המחירים המוצגים לך הן ללא העברות, ללא טיסות וללא מיסי נמל ואתה עוד מחוייב לשלם ~250 ש''ח חודשי!

אם אתה רוצה להכנס לתחום השיווק הרשתי, לנסות להרוויח כסף ("התפתחות אישית") עם כל היוצא מזה (צויין כבר קודם - ניתוק קשרים עם חברים קיימים וכ''ו וכ''ו) ועדיין אתה מודע לסיכון ש75% מהאנשים לא מרוויחים כלום, 20% סוגרים בלחץ את ההוצאות ורק אחוזים הנותרים מרוויחים משהו - לך על זה.

אה, והכי חשוב, כיוצא מהאחוזים שצויינו קודם - שיווק רשתי זה לא לכולם. במיוחד לא תוכניות אשר דורשות השקעה כל כך גבוהה על ההתחלה.

* היתי (ואני עדיין) חלק מתוכניות שותפים\שיווק רשתי כאלה ואחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים