עבור לתוכן

בגרות בגיאוגרפיה

Featured Replies

פורסם

אני צריך לשפר מעט את הבגרויות שלי , רציתי לדעת אם אני רוצה לגשת לבגרות בגיאוגרפיה בעוד חודשיים ולהוציא 95 זה אפשרי ? או שזה זמן קצר מדי ?

פורסם

הכל אפשרי. הוצאתי 100 במבחן של חמש נקודות (ברמה של תואר אקדמי) בלי להיות נוכח בהרצאות ובלי ללמוד דקה. אז הכל אפשרי.

בנוגע לשיפור בגורוית רק שתדע שאפילו אם יש לך 100 בג"ג ההשפעה שלו על הסכם די נמוכה. עדיף להשקיע במקצועות הריאלים + אנגלית/שפות או לשפר פסיכומטרי.

מה הממוצע הכללי שלך, למה אתה רוצה להתקבל, היכן אותה רוצה להתקבל ומה הספיכומטרי שיש לך ואז נוכל לייעץ לך בהתאם

פורסם

פותח הדיון, עשית 5 יח' באנגלית?

שאלון E באנגלית (5 יח') הוא דיי קל, אני גם שוקל לגשת אליו מחדש בבגרות הוצאתי 70 היום אני מאמין שאוכל לקבל באיזור ה- 80-90. אם כי השאלון הספציפי הזה מהווה רק 33% מכלל הציון באנגלית.

יש מבחנים לדוגמא ברשת אם אתה מעוניין לנסות.

למבחן בגיאוגרפיה אפשר לגשת בלי ללמוד בכלל (נדרש ידע כללי וצריך לדעת איך להשתמש באטלס). בשביל להוציא ציון סביר באיזור ה-90 לדעתי, תצטרך ללמוד. נסה לפתור בחינות בגרות משנים קודמות ותראה איך אתה מתמודד איתן.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש לי פסיכומטרי שעומד על 651

ממוצע בגרות של 97.4 (כולל בונוסים) , אנגלית 5 יחידות בציון 90.

אני רוצה להתקבל לאוניברסיטה העברית ללימודי מנהל עסקים וחסר לי 19 נקודות בפסיכו' , אני לא עובר את הסיוט הזה שוב בכל אופן.

בדקתי ואם אני עושה מגמה לדוגמא גיאוגרפיה ומוציא ציון 95 הממוצע שלי יהיה 10.06 וזה מספיק בשילוב עם הפסיכו' שלי בשביל להתקבל.

זה יכול להיות כל מגמה של 5 והבנתי מאנשים זה קליל , אני רוצה לקנות מיקוד ולגשת עוד חודשיים למועד קיץ אבל אני רוצה לדעת אם זה מומלץ חודשיים לפני או שאני אחכה למועד חורף אני בכל מקרה מתכוון ללמוד רק ב2013

פורסם

אם כך מצבך מצוין.

לטעמי חודשיים זה מעל ומעבר. תקנה מיקוד, תוריד בגרויות.

הבעיה בציון כזה שזה מאוד תלוי בבודק ובאילו שאלות.

אדם שיודע טוב באותה מידה שיכול להוציא 95 הוא גם יכול להוציא 85.. תלמד טוב חודש, חודשיים ובמחבן תקפיד על כתיבה יפה ונכונה, תכתוב לעניין ואני חושב שתוכל לקבל את ה-95

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים