עבור לתוכן

מה המשמעות של rev בלוח אם?

Featured Replies

פורסם

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף).

מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תסתכל פיזית על הלוח אם שלך

בפינה התחתונה מצד שמאל רשום ה-REV שלך

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על לוח האם שלי. לא רשום בשום מקום בלוח האם ה-REV שלי. גם לא בפינה התחתונה מצד שמאל. רשום שם רק שם הדגם והיצרן של לוח האם.

האם יש דרך לעשות זאת באמצעות תוכנה/דרך הביוס?

פורסם

ל-rev חדש יותר בד"כ יהיו תוספות קטנות או תיקונים (לרוב לא משמעותי).

לדוגמה בלוח שלי יש REV חדש יותר שתומך ב-PCI-E גרסה 3.

לפעמים יש דברים יותר משפיעים כמו שימוש בקבלים יותר איכותיים או שינוי/תוספת גופי קירור ועוד.

פורסם
  • מחבר

תסתכל פיזית על הלוח אם שלך

בפינה התחתונה מצד שמאל רשום ה-REV שלך

לא שמתי לב לתמונה שצירפת. לצערי מודול הזיכרון מסתיר לי את מספר ה-REV שלי.

עדכון: הצלחתי לקרוא את מספר ה-REV שלי מבעד למודול הזיכרון: 1.0.

תודה רבה לכם.

פורסם

הזיכרון נימצא בכלל בצד השני

סימנתי לך את התמונה בעיגול אדום של הפינה הנכונה

פורסם
  • מחבר

לוח האם שלי הוא קטן יחסית והסלוטים של הזיכרון שבו נמצאים ממש בפינה שבה נמצא מספר ה-REV שלי. כתוצאה מכך, מודול הזיכרון מסתיר את מספר ה-REV והיה עלי להטות את המארז ולהשתמש בפנס בשביל למצוא את מספר ה-REV שלי.

בכל אופן תודה לכם.

עדכון: בדקתי יותר לעומק את לוח האם שלי, בשל חוסר התאמה בין התמונה ש-free_me_0 צירף להודעה שלו, לבין מראה לוח האם שלי, והתברר כי כרטיס הרחבה USB ל-4 יציאות שמותקן בו, הוא זה שמסתיר את מספר ה-REV שבפינה השמאלית תחתונה שלו, ולא מודול הזיכרון. לא זיהיתי זאת מקודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים