עבור לתוכן

עזרה-צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל המטרה של זה שאני שואל שאלות בפורום זה כדי לצבור ידע!

אם הייתי מבין גדול לא הייתי שואל פה.

אני לא בן אדם אידיוט, אני בסך הכל מתחיל עם העניין הזה של הבנת חלקי המחשב ורציתי שיעזרו לי פה, זה הכל...

פורום נועד בעיקר לדברים שלא מבינים.

מקווה שתתמכו בי בדרך להבנת המחשב :xyxthumbs:

אני אקרא מדריכים, ומה שאני לא אבין אני אשאל פה. תודה :yelclap:

• תגובות 48
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גופי קירור פסיביים ללא מאוורר, רק מפזרים את החום מהר יותר. על לוחות האם (כמאת בכולם) גופי הקירור פסיביים והגוף קירור רק מוליך את החום בקלות, הרחק מהרכיב שאותו הוא צריך לקרר. בדרך כלל לוחות עם גופי קירור גדולים מקררים יותר טוב (אך לא תמיד) וברוב לוחות הקצה גם משקיעים מחשבה על האסתטיקה של הלוח, כדי שיראה יפה, מה שאומר שיחשבו יותר על צורת הגוף וגודלו. לא חייב שעל לוח יהיה גוף קירור בכל מקום רק בשביל OC. יש לוחות שאין להם בעיות להגיע להמהרה מכובדת גם ללא גופי קירור אינטנסיביים, או בכלל ללא גופי קירור על מייצבי המטח, פירוש הדבר הוא לא בהכרח לוח שמיועד למטרת המהרה, אך להגיע עם לוח כזה רחוק (מבחינת OC) גם לא תהייה בעיה.

פורסם

SUPER300 תמשיך אם הגישה החיובית של לילמוד ולהישתפר כול הזמן ויש הרבה מה לילמוד בתחום המחשבים מקווה שתלמד ותבין הרבה דברים ומה שלא תבין תישאל פה לפני שתיקנה את המחשב ועדיף להשקיעה לפני קניית המחשב מאשר לבכות אחרי קניית המחשב מחשב לא קונים בשוק ולא כול יום

פורסם
  • מחבר

ברור. תודה אחי :xyxthumbs:

דרך אגב, לא הבנתי ממש מה הם הטרנזיסטורים, המשנקים, הקבלים, ואיך אני בודק את האיכות שלהם-הבנתי שהם אחראים למתח ואחראים ליציבות שלו... כלומר אם אני מבצע OC אני צריך שיהיו טובים...

עוד שאלה: לא הבנתי מה זה בדיוק Phases ו-Channels, ומה זה high side ו-low side.

אשמח לעזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים