עבור לתוכן

עזרה-צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ומי בנה לך מפרט עם כרטיס כמו GTX580? בטח לא אצלי בפורום >:(

גם הצורב לא משתלם. המארז לא תהיה בחירה שלי אבל זה כבר עניין של טעם.

GTX 580 ב1500 שקל זה משתלם, לא?

ויש לך המלצה לצורב אחר?

• תגובות 48
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שאמרת OC כבד... כבד מבחינתי כשאתה מנסה להגיע ל-5Ghz.

ל-4.2 אני חושב שגם הלוח של MSI מסוגל. ועדיין ממליץ על לוח עם הגנות ולא לוח רגיל שאמרו "יאללה תעשה מה שבא לך".

לא יכול להמליץ לך במחירים האלה, תסתכל פה אחרי הסינון הכל מתחיל מ-490 ש"ח.

[]=1917&filters[1913][]=1919&filters[1913][]=2707]http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2653&orderBy=priceLow&filters[1913][]=1917&filters[1913][]=1919&filters[1913][]=2707

הלוחות שאני מכיר ועושים את העבודה בלי להשקיע יד ורגל (שניהם מעל התקציב שלך, אבל השני קרוב עם חריגה):

Asus Gene Z - ל-OC "כבד" (אנשים עוברים איתו ברשת את ה-5Ghz)

Gigabyte Z68MX-UD2H - מתאים ל-OC, אני עשיתי איתו דינאמי עד 4.5Ghz, מן הסתם הוא מסוגל ליותר.

משתמש בו דווקא להורדת מהירות (חוסך בחשמל ופולט פחות חום).

ל-GILL28:

שבבי הייצוב כמעט תמיד חוטפים אותה ב-OC, לכן לא ממליץ בכלל בלי הגנה כלשהי.

עריכה:

הלינק של IVORY התחרבש לי שם... סיננתי רק לוחות P67, Z68, Z77 וסידרתי לפי מחיר.

פורסם

א. GTX580 ב-1500 זה יפה.

ב. Dimka, אילו הגנות? מי חוטף מה? לכל לוח יש מעגלים מייצבים - לחלק פחות ולחלק יותר. אם ה-OC יציב הוא כנראה ישאר כזה.

תוכל למצוא עדויות של ה-MSI הזה שהגיעו איתו ל-OC לתדר מכובד של 4.9GHZ.

פורסם

מאמין לך, אני לא מכיר את הלוח הזה ספציפית, אם הגיעו ל-4.9Ghz, יפה להם, תראה לינק, אשמח לראות באיזה תנאים נעשה ה-OC.

רק ציינתי שאין לו גופי קירור על המייצבים ואני עדיין עומד בפני הדעה שלי שאם עושים OC כדאי שיהיו, כמו פתרון קירור משופר למעבד וכו'.

פשוט כשאתה קונה רכב ספורט, אתה מעדיף שיהיו לו גלגלי מגנזיום...

עריכה:

בבקשה, הם הצליחו להגיע ל-4.4, כשהם ניסו להגיע ל-4.5 הוא נהיה לא יציב, המעבד עצמו נבדק ויכול היה להגיע ל-4.8.

http://wccftech.com/review/msi-p67ac43-motherboard-review/

המסקנה שלהם "the board temperature was responsible for this as there are no heat sinks on the power regulation circuitry."

פורסם

אתה סתם דוחף לו לוחות יקרים. הוא לא רוצה את האקסטרים של האקסטרים. עם הלוח של MSI הוא יכול להגיע לאוברקלוק בינוני של 4.5GHz בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

גם לוח האם GA-Z68MX-UD2H-B3 מאפשר לשים שני כרטיסי מסך... (אם אני שם שני כרטיסי מסך אז שניהם יעבדו במהירות X8 ולא X16, כלומר חצי מהירות?)

אם אני הולך על הMSI אז אני מבין שאני לוקח סיכון של שריפת הלוח אם... ואם אני עושה אוברקלוק ל4.2 אז אין מצב שיקרה ללוח כלום?

אני מבולבל לגמרי.. :s05:

פורסם

אתה סתם דוחף לו לוחות יקרים. הוא לא רוצה את האקסטרים של האקסטרים. עם הלוח של MSI הוא יכול להגיע לאוברקלוק בינוני של 4.5GHz בלי בעיה.

תקרא את העריכה של התגובה האחרונה שלי, הם לא הצליחו להגיע ל-4.5Ghz.

הלוח הכי יקר שהבאתי עלה 1000 ש"ח, המלחצתי על אחד שעולה פחות מ-700, יש לך לוחות שעוברים את ה-2000 בכייף, אז לא צריך לקשקש.

ל-Super300

אם המטרה שלך זה 4.2, אז הלוח של MSI עושה את העבודה, ואתה יכול לשרוף את הלוח (כל לוח) גם במצב הזה אם תשחק עם המתחים בצורה מוגזמת.

פורסם
  • מחבר

4.5 על בטוח בלי שום סיכוי לשרוף שום דבר?

אני רוצה גם להזכיר שכתוב על הGTX 580 של ASUS שהוא עבר אוברקלוק: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX5802DI1536MD5/

דרך אגב, יש אפשרות לקנות גופי קירור ולחבר אותם ללוח אם?

פורסם

ל-Dimka,

א) הם נפלו על מעבד שצריך הרבה וולט להגיע לתדר גבוה.

ב) הם לא רשמו עם איזה קירור הם השתמשו.

ל-SUPER300,

עזוב, אתה ניראה לי גם בלי לוח אם איכותי בכל מקרה אתה תשרוף רכיבים. תוותר על האוברקלוק.

פורסם

ל-SUPER300,

עזוב, אתה ניראה לי גם בלי לוח אם איכותי בכל מקרה אתה תשרוף רכיבים. תוותר על האוברקלוק.

שטויות במיץ עגבניות. אם קוראים קצת מדריכים ויודעים מה המתחים המקסימליים, תצטרך הרבה כישרון ועבודה קשה לשרוף משהו.

פורסם
  • מחבר

אז איזה לוח אם לקחת?

אתם יודעים איזה לוח אם עם קירור טוב ואפשרות לשני כרטיסי מסך יש בסביבות 600 שקל?

(אני אקרא קצת מדריכים איך לעשות אוברקלוק לi5 3570k לסביבות 4.2. דרך אגב אני קונה קירור Cooler Master Hyper 212 Evo למעבד.

אם אני קונה את הגוף קירור הזה אני צריך בכלל גופי קירור על הלוח אם?)

פורסם

תקשיב חמוד

למה אתה רוצה לעשות OC ? סתם ?

כיום אין צורך לעשות ל-I5 שום דבר כי הוא מריץ הכל בלי בעיה

חבל על העוגמת נפש שלך ועל הזמן שלנו בעוד חודש שתבכה פה על מה שקרה למחשב שלך

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תקשיב חמוד

למה אתה רוצה לעשות OC ? סתם ?

כיום אין צורך לעשות ל-I5 שום דבר כי הוא מריץ הכל בלי בעיה

חבל על העוגמת נפש שלך ועל הזמן שלנו בעוד חודש שתבכה פה על מה שקרה למחשב שלך

בהצלחה

אתה אומר שזה נגיד יריץ לי BatlleField 3 על ULTRA חלק בסביבות 50fps+?

אין צורך לעשות OC לi5?

האמת שאני חושב קצת רחוק, כשהמשחקים יהיו יותר כבדים...

בכל זאת, מישהו יכול להציע לי לוח אם טוב לOC, ועדיף שתהיה אפשרות לשים שני כרטיסי מסך-תקציב בסביבות 600 שקל.

באמת תודה לכולם על כל העזרה :yelclap:

פורסם

א. המעבד בכלל לא מהווה צוואר בקבוק במשחקים, גם לא מעבדים חלשים משמעותית ממנו.

ב. לגיימינג אין שום צורף לבצע היום OC בגלל מה שרשמתי בסעיף א'

ג. בעתיד כשנצטרך יותר כוח עיבוד גם למשחקים, OC יהיה פיתרון מצויין. במצב כזה הלוח של MSI יהיה טוב. ל-4.5 תוכל להגיע ב-99%.

ד. ההבדל בין 4.5 למשל ל-4.9 זניח בהרצת משחקים.

ה. ל-OC של כרטיס המסך אין שום קשר ללוח...

פורסם
  • מחבר

אז למה הרבה אנשים עושים OC למעבדי i5..?

מתי יוצא 3570k?

אנשים אחרים אמרו לי שאם אני עושה לו OC על הלוח של MSI אני לוקח סיכון ואני מעדיף שלא לקחת...

אם אני לוקח קירור טוב למעבד בנפרד אז אני לא מסתכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים