פורסם 2012 באפריל 2013 שנים יש לי רק אפשרות כתיבה בעיברית והייתי רוצה שגם מערכת ההפעלה תהייה בעברית-יש מצב?
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים אין את זה מובנה באנדרואידעליך לבדוק את זה ספציפית עבור המכשיר שלך ולחפש להתקין גרסה אחרת עם תפריטים
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים מחבר כשקניתי את הסמסונג גלאקסי נוט שלי לפני מספר ימים רצו עוד 700 ש"ח עבור אותו סמרפון +תמיכה מלאה בעיברית =הגזמה פראית.מה שלא הבנתי זה -אם האפשרות קיימת,למה אני לא יכול לשנות את זה בעצמי.מישהו יכול להסביר לי?
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים יש לך שתי אפשרויות:1. הקלה יותר - תוריד Morelocate2 מהמרקט ותבחר בעברית.2. ביצוע Root והתקנת Recovery וכך לצרוב על המכשיר Rom עם תמיכה בעברית.
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים אין שום בעיה לעשות זאת לבדכנס לפורום של iandroid, לך לפורום של המכשיר שלך, תקרא את ההוראות (איך לפרוץ את הטלפון ולהחליף גרסה לאחת עם עברית) ויש שם גרסה כמעט מתורגמת.וההסבר- החנות תירגמה לבד את הממשק, ורוצה לקבל כסף עבור העבודת תרגום שלה, מן הסתם היא לא תפיץ באינטרנט או תחלק את הקבצים.בדרך כלל כשהמכשיר נמכר בחברות הסלולאריות אז אפשר להשתמש בגרסאות שלהם, פה זה לא המצב.
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים מחבר יש שמועות שגירסת אנדרואיד חדשה אמורה לצאת בקרוב שתיתמוך בעיברית.......יש מצב?
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים אני מניח שהוא ירצה את הממשק של סמסונג, נראה שדווקא יש משהו סביר בIANDROIDאם הוא ירצה גרסה שלא מבוססת על סמסונג אז יש יותר אופציות (לא יודע אם יש CM למכשיר אבל אם כן אז רעיון לא רע)
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים מחבר חברים....תנו לי בבקשה כמה לינקים למה שיכול לעזור לי....אני חופר וחופר..אגב מה ההבדל בין אנדואיד ל-ICS ?נ.ב --חשוב לי לדעת אם צריך אנטי וירוס? כיוון שיש בלי סוף דברים להוריד.....ו אם כן אז מה מומלץ?
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים אגב מה ההבדל בין אנדואיד ל-ICS ?Ice Cream Sandwich (או בקיצור ICS) זה כינוי לגרסה 4.0 של אנדרויד. הגרסה הקודמת (2.3) נקראת Gingerbread.
פורסם 2012 באפריל 2013 שנים ICS זאת גרסה 4 של מערכת ההפעלה אנדרואידאנטיוירוס- אם אתה מתקין הכל "רשמי" מהמרקט בגדול לא חובה, אני משתמש בlookout, זה לא בזבזניהפורום המתאים (אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה)http://iandroid.co.il/forum/forum109.htmlיש את ה[מדריך] גיור... שזה בעצם כל הפעולות שאתה צריך לבצע, מעל זה יש רום שנקרא checkrom שמתורגם כרגע חלקית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.