פורסם 2012 באפריל 1913 שנים שלום לכולם,לאחרונה אני חווה ניתוקים חוזרים מצד הראוטר (Edimax BR-6524N)אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן, בנוסף אליי מחובר עוד מחשב בחיבור חוטי.הניתוקים מתרחשים, כאשר אני "מעמיס" על הרשת למשל בעת הורדות כבדות ב- Utorrent, או שאני פותח טאבים רבים של סרטים זורמים ב- Youtube וכד'.כשזה קורה הגישה לאינטרנט פוסקת (גם מהמחשב השני) וחוזרת רק מתי שאני מכבה ומדליק מחדש את הראוטר.זה יכול לקרות ביום ממוצע כ- 1-3 פעמים ביום.יכול להיות שמשהו לא בסדר בראוטר, יש דרך כלשהי לבדוק את התקינות שלו?
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים הנתב הזה לא יכול לעמוד בעומסים גדולים מדי, ולכן מתנתק.תוריד את כמות החיבורים בתוכנת הטורנט.
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים מחבר תודה על התגובה.כרגע מס' החיבורים המקסימאלי יושב על 200 אם אני מוריד אותו בחצי זה אמור להספיק?
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים גם אני משתמש בראוטר הנ"ל (אותו דגם 6524N), חיבור 15 מגה בADSL ואני לא חווה ניתוקים בכלל, גם כשאני מוריד טורנטים על מהירות מקסימלית ומוגדר בתוכנה 500 חיבורים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.