עבור לתוכן

מעבד i7 סוקט 1155 (לא K) בן פחות מחודש ב 800 ש"ח זה הרבה??

Featured Replies

פורסם

מעבד i7 סוקט 1155 (לא K) בן פחות מחודש ב 800 ש"ח זה הרבה?? :s05:

*כי אני רוצה למכור ואנשים אומרים שזה הרבה מה דעתכם?

פורסם

איזה דגם?

ולא.

פורסם
  • מחבר

2600.לזה אתה מתכוון ???

כולם אומרים לי יותר מ 500 לא תקבל

פורסם

2600.לזה אתה מתכוון ???

כולם אומרים לי יותר מ 500 לא תקבל

בשביל זה אלוהים נתן לישראלים את היכולת להתמקח, אני חושב שאתה תמצא יחסית בקלות מישהו שיקנה ממך את המעבד ב800. (אבל אני במקומך הייתי ממהר כי עוד מעט יכנסו המעבדים החדשים והערך של 2600 יד שניה ירד משמעותית)

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: .ב 500 ש"ח אני מעדיף לזרוק אותו לפח (צוחק) אני כמובן יכול להוריד עוד 50 ש"ח אבל לא יותר

מי שלא רוצה שלא יקנה ב500 אין סיכויי אנשים חושבים שאולי אני גם יתן אותו בחינם חחחחחחחחחחחחחחח. :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

אפשר להבין את הבעייתיות של זה. כמה אנקדוטות / הסברים:

1. I7 2600 הוא מעבד עדכני, אי לכך סביר שמי שקונה אותו קונה מחשב חדש, ובדרך כלל כשקונים מחשב חדש, לא בדיוק ששים לשלב בתוכו רכיבים מיד שניה.

2. 500 ש"ח זו הפרזה, כנראה מישהו שכן יש לו I3 וחושב שהוא יוכל להשתדרג לI7 במחיר של I3. אין סיבה שמעבד כזה ימכר בכ35% ממחירו כחדש.

3. עוד דבר שעושה אותו לקצת פחות אטרקטיבי הוא שעוד רגע מגיעים מעבדי הIVY BRIDGE ולקנות את הI7 2600 עכשיו, רגע לפני שמגיע המחליף, כן גורם תחושת החמצה מסוימת.

4. אם נגיד אני חושב בקול, אז אם אני קונה את המעבד הזה לדוגמא ב800 ש"ח, זה אומר שאני צריך לוח תואם וזיכרונות תואמים, וזה אומר הוצאה של סדר גודל של עוד 550-700 על לוח (לא תקנה לוח מבוסס על צ'יפסט H61 מן הסתם) + 230 על זיכרונות + כ130 על קירור, זה אומר שמדובר בהוצאה של 900 עד 1100 מעבר להוצאה על המעבד, וזה אומר הוצאה כוללת של 1700-1900 ש"ח בסופו של יום. סביר שזה האופן בו אנשים מסתכלים על זה בפועל. עכשיו, אם המעבד נגיד היה עולה רק 500 ש"ח, אז החבילה הסופית הייתה יותר אטרקטיבית.

5. עוד אופציה היא שמי שמחפש לקנות אותו מחפש לקנות כדי למכור בעצמו, ולכן מעוניין לרכוש בכמה שיותר בזול.

פורסם
  • מחבר

-המעבד מגיע אם קירור scythe katana3 (קירור בשווי 100בערך והכל בן פחות מחודש אולי שבועיים)

נראה לי בישביל הבדיחה אני יפרסם אותו למסירה מעניין מה יגידו???חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

הייתי נזהר עם בדיחה כזו, ייתכן ותאלץ להחליף אחריה מספר טלפון ;D

פורסם

800 שקל ועוד עם הקירור? ברור שיקנו אותו. אפילו "יחטפו".

פורסם
  • מחבר

כפי שאתם רואים עוד לא חטפו חחחחחחחחחחחחחח :kopfpatsch: (פשוט אני חייב עוד קצת כסף כידי לקבל את i7-3930K)אני מבואס

*ולגבי המיספר טלפון אהבתי חחחחחחחחחח

פורסם

מה יגידו ? שיקר להם מדי :)

פורסם
  • מחבר

היו כמה שהיתקשרו ומיכנים לשלם רק 500 חחח(חושבים שאני ילד)

אחד בכלל היתקשר אליי רצה לתת לי 100 שקל צחקתי אולי שעה

בכל אופן הישראלים מעצבנים חחחחחאופס גם אני כזה. :xyxthumbs:

פורסם

מאיפה אתה?

פורסם
  • מחבר

אני מתל אביב למה?

פורסם

אם אתה מנסה למכור את זה ב-FXP אז שכח מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים