עבור לתוכן

עזרה | וינדוס מקפיץ לי הודעות על בעיות ביצועים במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

היי

המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק

אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים

עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים

וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר

מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה?

תודה לעונים :)

מפרט:

מעבד: i7-2600

RAM: 12GB 1600Mhz

כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC

[attachment deleted by admin]

פורסם

האם מותקן דרייבר עדכני לכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

כרגע לא

התקנתי בזמנו 296.10 העדכני ביותר אך הוא עשה לי בעיות (שבחיפוש ברשת ראיתי שהבעיות מוכרות עם גרסה זו) אז שנמכתי לגרסה 295.73

יש לציין שההודעה הזאת קפצה לי עוד בגרסאות דרייברים קודמות

פורסם
  • מחבר

*UP*

פורסם

מומלץ לפני התקנת דרייבר ישן יותר, לעשות Uninstall דרך Add/Remove Programs בלוח הבקרה ולאחר מכן להריץ Driver Sweeper במצב בטוח כדי להסיר שאריות של הדרייבר הקודם. אין צורך לעשות זאת כשמעדכנים דרייבר לגרסה חדשה יותר.

כמו כן, נסה להריץ שוב את ה-Windows Experience Index (בדיקת ביצועים של Windows 7 - קליק ימני על "מחשב" ו"מאפיינים").

פורסם
  • מחבר

עשיתי התקנה מחדש לדרייבר

295.73

(גם אחרי ניקוי עם Driver Sweeper)

נקווה שיטפל בבעיה :)

הרצתי שוב את

Windows Experience Index

פעם אחרונה שהרצתי אותו הייתה לפני כמעט חודש

התוצאות היו אותו דבר מה גם שהן אותן התוצאות מאז רכשתי את המחשב

רק תוצאה אחת השתנתה והיא דירוג דיסק קשיח ראשי (שאצלי הוא SSD) ירד מ-7.6 ל7.5 לפני התקנת הדרייבר מחדש

אבל אחרי זה הוא ירד גם ל-7.3

איך זה קורה? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לטפל בזה?

עוד שאלה לא כ"כ קשורה....אני רוצה לעשות איחוי לדיסק אבל אני לא רוצה לגרום נזק אם אני אעשה יקרה לו משהו?

פורסם

אם הכל עובד טוב, לא הייתי מתייחסת ל-Windows Experience Index, זה לא ממש מדד אמין לביצועי המערכת.

הסיבה שהצעתי להריץ את זה היא בגלל שאם התוצאה אינה מעודכנת בהתאם לחומרה שברשותך, אולי זה היה הגורם להודעת השגיאה שקיבלת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

תודה רבה על העזרה

אם אני אצטרך משהו אני אשאל :xyxthumbs:

פורסם

גם אני מקבל את אותו הדבר (מפרט בצד), זה לא קשור לדרייבר ולא למדד הזה.

זה קורה לך אחרי שאתה יוצא ממשחקים?

פורסם
  • מחבר

לפעמים אחרי שאני יוצא, לפעמים באמצע משחק

לפעמים סתם כשהייתי גולש ברשת

פורסם

זה בדרך כלל בזמן שימוש בכרטיס הגרפי (בזמן שהוא במאמץ), ובאותו הזמן שימוש מאינטרנט סייר WIN וכו... הדבר נובע מכך שהמחשב רואה שהוא מתקשה להשתמש בערכת הנושא בצורה חלקה. אני בטלתי האצות חומרה בדפדפנים (שזה מתאפשר מהם), כך גם סרטונים ותוכני FLASH, בזמן משחקים אני לא יוצא באמצע, שזה גם גורם לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים