עבור לתוכן

בעיה בתצוגה במסך LCD המחובר למחשב עם כבל HDMI

Featured Replies

פורסם

קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב

שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע

נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי

TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד אני רק צריך שכל פעם שאני ידליק תמחשב פשוט מאוד שאני יבחר בטלוויזיה זה יראה לי תמחשב בשניהים גם במסך מחשב וגם טלוויזיה</blockquote>

Processor:Intel® Core i3-2120 CPU @ 3.30GHz

RAM: 4.00 GBHard disc: 250GB

motherboard:Gigabyte: h61m-s2v-b3

System WIN 7 ULTIMATE: 32/bitGraphics card:Nvidia G GT 430 DDR3 1GB

פורסם

נא לערוך את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום (לדוגמה: "בעיה בתצוגה במסך LCD המחובר למחשב עם כבל HDMI").

פורסם
  • מחבר

נא לערוך את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום (לדוגמה: "בעיה בתצוגה במסך LCD המחובר למחשב עם כבל HDMI").

ערכתי אחוקה אתה יכול לעזור לי בזה?

פורסם

קשה להבין מהתיאור שלך מה בדיוק הבעיה. האם הגדרת את הרזולוציה המתאימה למסך?

לכל מסך צריכה להיות מוגדרת הרזולוציה המתאימה לו (הרזולוציה הטבעית שלו).

אם המסך הוא HD Ready, הרזולוציה צריכה להיות 1366x768.

כמו כן צריך להגדיר שהתצוגה תהיה ב-Extended Mode כלומר שכל מסך יעבוד בפני עצמו ולא יציג אותו הדבר על שני המסכים.

לחיצה ימנית על שולחן העבודה ואז על "Screen Resolution". במסך שמתקבל אתה מגדיר את הרזולוציה המתאימה לכל מסך.

בסעיף Multiple Displays אתה בוחר באפשרות "Extend these displays".

פורסם
  • מחבר

אחי זה לא הקטע תקשיב ותקראה פעמיים למה זה מסובך

אגב זה מחשב חדש כבל חדש טלוויזיה חדשה הקיצר הכל חדש

יש לי כרטיס מסך עם יציאות DVI HDMI VGA

יש לי טלווזיה עם יציאת HDMI הטלווזיה הנה HD READY

עכשוי שאני מחבר ת כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה שהמחשב מכובה כמובן ואני מדליק אותו כל הקטע בהתחלה עד לקטע של STARTING WINDOWS הוא מראה בטלוויזיה מהקטע ההוא הוא עובר למסך ::עכשיו שאני נכנס לרזולוציית מסך לא מראה עוד צג עשיתי אתר וזהה ושום דבר לא עוזר גם נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך NVIDIA לחיבור דיגיטלי והוא לא מופיע שמה כאילו לא קיים חיבור הפכתי צדדים עשיתי כמעט הכל הגעתי למצב ששאלתי אפילו כמה עולה כרטיס מסך של AMD כי אמרו לי ששמה זה יותר קל עברתי כבר 4 פורומים

הכל חדש אין תקלה עכשוי לקטע הבא

אני מכבה תמחשב אוקיי אני מנתק תכבל VGA ומחבר ת HDMI הווינדוס עולה בטלוויזיה ורק אז שהווינדוס עולה בטלוויזה רק אז אני מחבר ת VGA

ורק אז אפשר לראות בשתי המסכים מה אפשר לעשות בבקשה אין לי כוח כל הזמן לעשות תשטות הזאת ככה זה בדרך כלל עם כרטיסי מסך של NVIDIA? תודה רבה לעוזרים באמת תודה רבה

פורסם

זה לא אמור להיות ככה.

יש לך אפשרות לנסות לחבר את המסך עם אותו כבל HDMI למחשב אחר או כרטיס מסך אחר רק כדי לראות אם זה עובד?

ובכיוון אחר, אולי תנסה לחבר עם כבל HDMI to DVI ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך כדי לשלול בעיה ביציאת ה-HDMI בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

לא אין לי עוד דרך אבל הכל חדש קניתי אתמול מחשב טלווזיה וכבל

פורסם

זה שהכל חדש לא אומר שאחד מהפריטים לא תקול, זה לא סותר.

בכל מקרה, אני אעביר את הדיון לפורום תמיכה טכנית, זה יותר מתאים לשם ואולי למישהו אחר יהיה רעיון.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה באמת עזרת לי מאוד אני יקנה מחר כבל חדש אתם הפורום היחיד שבאמת אבל באמת עזר לעומת פורומים אחרים

ומה אתה אומר עדיף לקנות DVI ל HDMI וזה יעבוד?

פורסם

שמחתי לעזור.

כן, תנסה כבל HDMI ל-DVI. כבל כזה לא צריך לעלות הרבה אז אין לך מה להפסיד. מקסימום קנית עוד כבל.

פורסם

אתה מבין שזאת מישהי ולא מישהו?

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה עזרה זה עזרה לא שמתי לב אבאלה אולי תעזור ממקום לתקן וSPLASHY מצטער אחוקית

פורסם

מה הרזולוציות של הטלוויזיה ושל מסך המחשב?

לא הבנתי אם אתה מנסה לראות את אותה התמונה על שני המסכים או את שניהם כמסך אחד גדול.

פורסם

טוב תודה רבה באמת עזרת לי מאוד אני יקנה מחר כבל חדש אתם הפורום היחיד שבאמת אבל באמת עזר לעומת פורומים אחרים

הפורום הכי מיקצועי והכי אדיב בישראל!

נ.ב.

אנא שמרו על אוירה איכותית.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים