עבור לתוכן

מוד עם אווריום

Featured Replies

פורסם

חיפוש פשוט בגוגל היה מביא לך את זה..

http://www.eheim.com/

פורסם
  • מחבר

תודה

יכול להיות שגם כל משאבה של אקווריום רגילה תעזור לי?

פורסם

כן אתה יכול להישתמש במשאבה של אקווריום אבל תיבדוק שהיא נקייה.

דבר שני זה שבדרך כלל המשאבות של אקווריום חזקות

פורסם

כל המשאבות שמשתמשים בהם לקירור מים הן משאבות של אקווריום...

אתה יכול להשתמש במשאבה חיצונית ואז היא באה עם מיכל מים משלה.. ככה שזה חוסך לך קצת בעיות

פורסם
  • מחבר

כל המשאבות שמשתמשים בהם לקירור מים הן משאבות של אקווריום...

אתה יכול להשתמש במשאבה חיצונית ואז היא באה עם מיכל מים משלה.. ככה שזה חוסך לך קצת בעיות

כן, אבל הרעיון שלי היה לשים את זה באקווריום עם לדים...

פורסם

אז זה לא בעיה, משאבה טבולה לאקווריום (בתוך המים) של 2000 ליטר לשעה לא עולה יותר מ200 ש"ח ואפשר למצוא זול יותר או משאבות חלשות יותר.

זה מאד זול.

האהיים הן חיצוניות (רק משאבה בלי גוף מים) ולכן הן יקרות.

פורסם

אני וחבר שלי אתמול פירקנו איזה מכונת כביסה שמישהוא זרק בבניין שלי.. היתה שםם משאבה של איזה 1000 ליטר לשעה.. נחמד ביותר :]

פורסם
  • מחבר

אני יחפש בחנות של דגים או חיות

אבל איך אני מחבר את זה למערכת קרור??

אני יכול להשתמש במערכת מוכנה שקניתי או שאני צריך להשתמש במדריך באתר?

פורסם

מה זאת אומרת איך אתה מחבר ?

או שאתה משקיע אותו בתוך המיכל ואז מחבר צינור רק ליציאה , או שאתה מחבר צינורות ליציאות ....

פורסם

אתה יכול בבקשה לערוך את ההודעה הראשונה ולרשום אקווריום ?

זה לא ממש משנה זה פשוט מציק לי בעיניים..

תודה :)

פורסם

לא חסרות משאבות אבל בשביל ביצועים טובים הייתי לוקח משהוא כמו 600-700 ךליטר לשעה ככל שהזרימה חזקה יותר ככה הקירור טוב יותר.. ברוב המקרים לפחות

כמו כן אתה צריך להסתכל על גובה עמוד מים שהמשאבה יכולה לייצר , מכיון שככל שאתה מעלה תמים לנקודה גבוהה יותר , אתה מאבד לא מעט מהלחץ..

nas אתה בטוח שככול שהמשאבה יותר חזקה ככה הקירור יותר טוב? אם חושבים על זה מצד אחד זה נכון כי המים עוברים את הבלוק ביותר מהירות וככה נוצר קירור יותר טוב אבל מצד שני הם עוברים יותר מהר ברדיאטור ומספיקים להתקרר דיי מעט

פורסם

כן אני בטוח .. זה כבר הוכח :)

ככל שהמים זורמים יותר מהן מים רעננים וקרים יותר יבואו במגע עם הנחושת החמה , ומכך הקירור יהיה אפקטיבי יותר , בנוסף הזרם החזק לוקח את החום מהבלוק מהר יותר ומכך הוא מתקרר יותר ...

בקשר לקטע עם הרדיאטור, הוא יקרר אותו דבר בין אם המין יזרמו יותר לאט אך יהיו יותר חמים או אם המים יזרמו יותר מהר ויהיו יותר קרים ..

עדיף רדיאטור גדול ככל האפשר כמובן.. 8)

כמו כן , זרימה חזקה יותר תתן אפשרות עבודה ארוכה יותר ... אל תשכך שבסופו של דבר המים במיכל יתחממו , כמובן אורך התהליך תלוי בגודל המיכל מים , אבל לאורך זמן זה יקרה .. זרימה חזקה יותר תאריך את הזמן הזה בצורה משמעותית ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים