עבור לתוכן

האם קיימת דרך להורדת כל המיילים של GMAIL מהענן לתוכנת קליינט?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

שאלה כזו,

יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר.

האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים?

או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

כן.

שיתקין על המחשב החדש קליינט כל שהוא ושיגדיר את הג'ימייל לעבודה עם הקליינט ב IMAP וכל המיילים ששמורים בג'ימייל יסתנכרנו עם הקליינט.

הקליינט המועדף עלי זה תנדרבירד אבל זה עניין של טעם אישי.

פורסם
  • מחבר

אני והוא גם משתמשים בTHUNDERBIRD.

אז פשוט למשוך את המיילים עם IMAP?

פורסם

כן.

IMAP מאפשר לך סינכרון אוטומטי מלא בין השרת לקליינט, כל מה שתעשה על השרת יופיע גם בקליינט ולהפך, לכן אם ישנם מיילים על השרת הם יופיעו גם בקליינט (הסנכרון הראשוני יכול לקחת גם שעות בהתאם לכמות המיילים שיש לך בג'ימייל).

לכן אם יש לך כמה קליינטים לדוגמא לפטופ ומחשב בבית שמחוברים לאותו חשבון ג'ימייל ב IMAP, כל פעולה שתעשה בלפטופ ע"י הקליינט או ישירות בג'ימייל, היא תופיע גם במחשב שבבית ברגע שהוא יבצע סינכרון מול הג'ימייל.

פורסם

אפשר, אבל אם חבר שלך שינה את ההגדרה של מחיקה מהשרת ברגע שהמיילים יורדים לקליינט אז אי אפשר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

פורסם

רק חידוד קטן imap מסנכרן תיקיות דואר נכנס בלבד

פורסם

IMAP מסנכרן הההכככללל.

במקרה שלי בגלל שהתיבות שלי גדולות מאד הסנכרון יכול לקחת לילה שלם ובג'ימייל הוא מסנכרן את זה חכם כך שמיילים החדשים מסתנכרנים ראשונים.

פורסם

מה אתה רוצה ממנו? הוא הגיב לדיון בן כמה ימים בסך הכל (ושהוא השתתף בו קודם), כדי לענות למישהו שטען שהוא טועה. אם זה לא לגיטימי אז אני לא יודע מה כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים