עבור לתוכן

המלצה לרמקולים 5.1 למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם!

אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר.

הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר.

לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם.

אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעביר את הכרטיס קול הזה למחשב בסלון. התקציב כפי שהבנתם הוא בערך 500 שקלים.

תודה,

דפנה

פורסם

את בטוחה שאת צריכה 5.1 ושלא תעדיפי לקנות 2.1 או לחסוך איזה 400 שח ולהוסיף לתקציב ?

זה תקציב שקצת קשה לעבוד איתו.

אני חושב שכדי לך ללכת לחנות ולחפש רמקולים שמתימים לך.

מצאתי לך את אלה אבל לא שמעתי אתם אז אני לא מתחייב עליהם:

Philips SPA2602

אני ממליץ לך לנסות לחסוך ולקנות את ה microlab X14 הם נראות לי מתאימות בשבילך בגלל הצורה והסאונד (צורה שמתאימה לסלון).

פורסם

איזה עדיפות יש לך לרמקולים בסלון ,סרטים או מוזיקה?

פורסם
  • מחבר

כן, ברור, התקשרתי לגולדטופ שבוע שעבר, הם בכלל לא מחזיקים את הרמקולים. ואפילו היבואן לא מחזיק אותם כיוון שהם בני 3-4 שנים. יש לי העדפה לרמקולים לקולנוע, טלויזיה וסרטים. אני בקושי שומעת מוסיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים