עבור לתוכן

מגבר אוזניות ל AKG 240 DF

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms

הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר.

תודה מראש

פורסם

ב- 150 דולר כדאי לך לחפש מגבר יש שניה (בלוחות של audiogon או head-fi... לפעמים גם פה או בפורום של hometheater יש מציאות).. אני לא יודע בדיוק מה הולך טוב עם האזניות האלה אבל הבנתי שמשהו בסגנון של millet minimax יכולה להיות בחירה טובה.

מציע לך גם לרשום את התקציב בכותרת כדי לקבל מענה ואולי לעשות חיפוש בפורומים של head-fi ודומיו לאיזה מגבר הולך טוב עם האזניות שלך.

פורסם

כל הצעצועים למיניהם שעובדים על סוללה של 9V או דברים דומים לא יתאימו לך עבור אוזניות של 600ohm (חלקם יעבדו בסדר, אבל יהיו מוגבלים).

אם אתה רוצה לחסוך אתה יכול לנסות דברים בסיסיים כמו cMoy (או משהו דומה) שפועל ממתח גבוה מספיק (לדוגמא 15V, כנראה שגם 12V יהיה סביר).

לצערי אני ממש לא מכיר את היצע המגברים שיש בתקציב הזה, כנראה שיהיו יותר אופציות משומשות מאשר חדשות. אם אתה לא פוחד ממלחם, אתה יכול גם לבנות לא מעט דברים בתקציב הזה (או לחפש בלוחות של Head-Fi מגברים שאנשים בנו - לדוגמא משהו כמו Pimeta שלא עולה הרבה, ואין בעיה להפעיל אותו עם מתח גבוה מספיק).

פורסם

המלצתי: nwavguy o2 שניתן לרכוש ב-jdslabs ב-150$ פלוס מחיר משלוח או fiio e9. שניהם חזקים ויצליחו לדעתי לתת מספיק כוח לאוזניה בלי בעיה, בייחוד ה-o2. בונוס הוא שה-o2 נייד, אבל שזה לא יטעה אותך, הוא אחד המגברים החזקים ביותר, ובמדידות אוביקטיביות לא הצליחו להבדיל בינו לבין המגבר ב-dac-1 שעולה למעלה מ-1000$.

פורסם

Ballcall2 חבל שאתה מטעה בעצמך, במקרה זה לפחות. הobj2 מנסיון אישי עם הK240 Sexttets שלי אינו שילוב מזהיר. למרות שהווליום מגיע לעוצמה מספיק גבוהה (מקס' 109db אאל"ט) הן לא נשמעות כ"כ דינאמיות והבאס מאוד שטחי. הK240DF מהוות עומס מפלצתי למדי ממגבר אוזניות, בטח בהשוואה לימינו. הStello HP100 לדגומא, מגבר מודרני חזק מספיק בשביל כמעט כל האוזניות, לא הגיע אפילו לווליום מספק בשבילי כשהיה לי את שניהם. הobj2 אם תבדוק את הנתונים ותעשה חישוב מגיע למקס' 103db עם הDF לפני שהוא נכנס לclipping, וזה בלי שנשאר לך מרווח לטרנזיינטים שתמיד טוב שיהיה בשביל סאונד דינאמי. אני מהמר שהבאס של הDF גם מתקרב או עובר את תקרת הKohm.

.

בקיצור, הK240 Sexttets שלי נשמעות מעולה מהBottlehead Crack וזו ההמלצה שלי למגבר תקציבי יחסית שלא יזיע עם הDF. אתה יכול למצוא כאלה בהד-פיי משומשים בפחות מ-200$ אאל"ט. או שתפנה לציוד מקצועי, אני בטוח שיש עדיין מיקסרים שעושים עבודה טובה עם עומסים גבוהים אבל אני לא מכיר את התחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים