עבור לתוכן

מהו חוסם הפרסומות האידיאלי?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש בשלושה דפדפנים (כרום אקספלורר ופיירפוקס) כאשר העיקרי מביניהם הוא הכרום. התקנתי את התוסף Adblock אבל הוא לא חוסם בצורה הרמטית. ניסיתי גם את AdblockPlus אבל עדיין יש לי פרסומות שמקפצות. אני יודע שגם לשאר הדפדפנים קיימים תוספים שמתיימרים לחסום פרסומות והאמת שעוד לא ניסיתי אותם כי הגלישה העיקרית שלי היא בכרום. אני יודע שיש גם תוכנות לחסימת פרסומות כמו AdMuncher שעדיין לא ניסיתי אותו. השאלה שלי היא מה יותר יעיל (אם בכלל) תוכנה לחסימת פרסומות או תוספים לדפדפנים והאם יש בכלל דבר כזה חסימה טוטאלית של פרסומות או שתמיד יהיו פרסומות שיצליחו לפרוץ את מעגל החסימה?

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך.

בתוסף ADBlock plus יש שורה בהגדרות ,שאומרת לו:אפשר קצת פירסום לא פולשני, צריך למצוא אותה,ולמחוק את סימון ה V שבתוכה.

אם עדיין מופיעות הפירסומות ,אפשר לנסות את התוסף No Script אבל צריך לעבוד איתה בחוכמה,כי היא עלולה לחסום דברים נוספים,ביניהם ייתכן גם תגובות של גולשים.

Robitusinm

פורסם

אני עובד עם אדבלוק בכרום והוא חוסם לי הכל. אם במקרה התפלקה לו פרסומת אני מקליק עליה קליק ימני וחוסם הפרסומת ידנית. ואז יש שקט לתקופה ארוכה.

פורסם

Adblock Edge לפיירפוקס מבוסס על Adblock Plus רק בלי האופציה של איפשור פירסום לא פולשני.

פורסם

למה להקפיץ דיון מאפריל שנה שעברה?

מילא זה היה נושא שאפשר לכתוב על משהו חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים