עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך בין עד 600 שקל

Featured Replies

פורסם

המחשב הוא כבר ישן אפשר לומר :)

כרטיס מסך 9800GTX

המעבד Q6600

2 גיגה ראם

הINTEL DG965WH

ספק כח מודולרי של ANTEC 600 או 650 וואט לא זוכר

אפשר לומר שאני כבר לא משחק כל כך משחקים הסיבה המרכזית שאני רוצה להחליף אותו היא בגלל שיציאה

אחת שלו נדפקה וכל פעם להחליף בין הכבל של המסך מחשב לטלויזיה לא זורם לי בכלל חח (הכרטיס יעבור כנראה למחשב בסלון)

לתכלס

אני כבר לא מעודכן לגבי כל השינויים שקרו בעולם המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך סביר ברמה של ה9800GTX טיפה יותר לא יזיק

עד 600 שקל לא נראה לי צריך יותר מזה ושיוכל להעביר קול דרך הHDMI (בזה אפשר אבל אין בלוח אם תחיבור לכבל SPDIF המיוחד)

אם יש קובמינציה אחרת בלי כבל שהכרטיס עצמו יקבל בצורה כל שהיא אחרת את הקול..

פורסם

בתקציב הזה ,עם תוספת של עוד 50 שקל :

http://www.tms.co.il/product/10324

הHD6850 כרטיס מעולה ומשתלם מאוד מבחינת הביצועים שהוא מספק במחיר הזה ,הכרטיס צורך צורך הרבה פחות חשמל ממה שצרוך ה9800GTX שלך וחזק משמעותית ממנו ,וכרטיסי המסך בסדרות האלו כבר לא צריכים את כבל הSPDIF שמתחבר ללוח האם .

פורסם
  • מחבר

מספיק שאני מחבר אותו לPCIE והוא אטומטית יודע להעביר קול?

יש משהו יותר זול שיספק לי ביצועים סבירים אני כבר לא משחק כל כך.. (דומים אפילו ל9800GTX )

מתחת ל600 שקל או שעדיף להשקיע את העוד 50 שקל מעל התקציב?

אני בעיקר ישתמש בוא לסרטים אבל לא בא לי לרדת בביצועיים יותר מה9800GTX שכרגע מספק אותי לפעם ב..

פורסם

הכרטיס הזה הוא אחד הכרטיסים הכי משתמלים מבחינת ביצועים ,הוא לא צורך הרבה חשמל ,הוא דיי חזק ביחס למחיר ..אם לרדת דרגה אז יש את ה6770 שדיי דומה לHD4870 הישן ,אבל לדעתי כשיש את ה6850 במחיר הזה,הוא לא כל כך משתלם עם תג המחיר שלו .

פורסם

^ הכרטיס מעולה אך אין בו צורך, וחוץ מזה הכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11329 די קרוב אליו בביצועים והרבה יותר משתלם במקרה הזה.

(כדי לקנות אותו צריך לתפוס טרמפ אם מישהו שקונה מחשב חדש אך זה לא קשה מדי)

פורסם
  • מחבר

נראה לי אבל מי שכבר יקנה מחשב יעשים אותו לעצמו אבל שווה לנסות:)

תודה על העזרה !:) אני יחפש איזה מישהו שקונה מחשב זה יכנס לי טוב בתקציב חח

אם לא אז כנראה שאני ילך על הראשון :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי אבל מי שכבר יקנה מחשב יעשים אותו לעצמו אבל שווה לנסות:)

מי שקונה מחשב יכול להזמין אותו אם 2 כרטיסים ויותר...

פורסם

לי נראה שטעו במחיר ..GTX460 ב400 שקל - אפילו שזה אמור להיות זול יותר מהמחיר הרגיל בעקבות קניית המחשב , זה ממש נמוך .

פורסם

זאת לא טעות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים