פורסם 2012 באפריל 1813 שנים ב-BF3 לא תרגיש הבדל לא משנה מה תשדרג (אתה צריך לשדרג מעבד וגם כרטיס מסך) לא יהיה הבדל ,המשחק הזה צריך גם מעבד חזק וגם כרטיס מסך חזק (מה שלך אין). ל-MW3 שדרוג כרטיס מסך יעזור פלאים לאומת שדרוג מעבד שלא יועיל במיוחד. אתה יכול לבצע OC למעבד לקבלת ביצועים נוספים.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים לא אני רוצה רק את המעבד על מה אתה ממליץ יש לי כרטיס מסך שעומד להגיעשזה אומר?אתה רוצה לקבל עוד ביצועים או לקבל מעבד שלא יעזור לך? אם אתה כל כך נעול אין איך לעזור לך וכל הדיון מיותר.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים בכל מקרה, אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג רק את המעבד, המעבדים החזקים ביותר שתוכל לשים בלוח הזה הם קור 2 קואד, תנסה לחפש משהו יד שניה.יש כאן בפורום שרשור טרי של מישהו שמוכר q6600 במחיר הגון.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר ביצועים והולך להגיע לי כרטיס חזק HD6850 ואני רוצה להחליף גם מעבד אז על מה אתה ממליץ
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים אני ממליץ לך להחליף ספק, אחרת המחשב יקרוס... בקשר למעבד תחפש מרובע ליבות יד שנייה (כאן בפורום לא חסרים, רק שהמחיר יהיה נורמלי).
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים אם תשים את הכרטיס החדש עם הספק הגנרי שיש לך הוא יכול להישרף.הכוונה לכרטיס.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים כפי שאמרו לך, אתה יכול לחפש מעבד מרובע ליבות, קור 2 קואד, כמו q6600 וחזקים יותר.חפש בלוחות יד שניה משהו במחיר הגון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.