עבור לתוכן

באיזה מעבדים הלוח אם הזה תומך

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת באיזה מעבדים הלוח הזה biostar group g41-m7 תומך כיאילו אם הוא תומך ב i3

פורסם

הלוח לא תומך ב-i3.

למידע על הלוח ראה כאן: http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=421&tab=3.

כדאי לציין שיש כמה דורות של מעבדי i3, חלק מהמעבדים מתאימים לתושבת 1156 וחלק לתושבת 1155.

כדי לדעת אם הלוח מתאים למעבד יש לדעת את דגם הלוח ודגם המעבד.

פורסם

כן הוא תומך.

בקישור שהבאתי לך יש את כל הפרטים לגבי הלוח. כנס ללשונית cpu support ותוכל לראות את כל המעבדים בהם הלוח תומך.

מה בדיוק העניין? זה הלוח שיש לך ואתה רוצה לשדרג את המעבד?

אם זה המצב אז רק תוודא שיש לך את הגרסה שבקישור (גרסה 6) כדי להיות בטוח ב-100 אחוז, למרות שכנראה זה לא כ"כ משנה.

בכל מקרה תן קצת פירוט, זה לא יזיק.

עריכה:

התבלבלתי בין פנטיום לקור 2 דו, שניהם e6600. המעבד ששאלת לגביו הוא פנטיום והוא לא מופיע ברשימת המעבדים הנתמכים.

בכל מקרה תן קצת פרטים לגבי מה אתה מעוניין לעשות, ואז נהיה יותר חכמים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להחליף את המעבד ליותר חזק ואתה יכול לתת לי מעבד שנתמך ובתקציב של עד 500 ש"ח באזור ירושלים

פורסם

איזה מעבד יש לך עכשיו?

פורסם

מה מטרת השדרוג/החלפה? האם יש בעיה במעבד הנוכחי שלך? הוא לא מספק אותך? אתה מתכנן לקנות מערכת חדשה (שהלוח שהראתה מתוכנן לקניה?).

פורסם

מה מטרת השדרוג/החלפה? האם יש בעיה במעבד הנוכחי שלך? הוא לא מספק אותך? אתה מתכנן לקנות מערכת חדשה (שהלוח שהראתה מתוכנן לקניה?).

שאלות טובות...

תענה גם עליהן.

פורסם
  • מחבר

אין בעיה פשוט אני רוצה לשדרג את המעבד שלי כי הוא כבר ישן וא ני לא מתכנן לקנות מערכת חדשה

פורסם

מה המעבד הנוכחי, ולאילו שימושים המחשב (מאילו בחינות הוא לא מספק אותך)?

כמו כן אל תחשוב לקנות מעבד חדש מהחנות, אלא רק יד שנייה.

פורסם
  • מחבר

המעבד הנוכחי הוא e5400 ואני משתמש למשחקים כבדים ואני רוצה לשדרג ולמה לא לקנות חדש

פורסם

ההיגיון הוא שהכרטיס מסך לא מספק אותך, למעבד הזה יש יכולת להריץ משחקים (עדיין). מה המפרט המלא כולל ספק (דגם+חברה) ורזולוציית המסך? תוכל לבדוק זאת בתוכנה CPUZ. אילו משחקים אתה לא מצליח להריץ כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלי יחסית חדש gt220 4 גיגה ראם 1 טרה דיסק קשיח הרזולוציה 1920X1080 xpe 500w

פורסם

פתרנו את הבעיה, הכרטיס הזה לא יכול להריץ משחקים על FHD (זה לא כרטיס שמיועד למשחקים). מה הם המשחקים שאתה משחק?

יש לך ספק כוח גנרי ומומלץ להחליפו בהקדם (במזל הוא מספק יותר מ-200W).

פורסם
  • מחבר

bf3 mw3 אבל אני רוצה לשדרג את המעבד אז תוכל לתת לי מעבדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים