עבור לתוכן

בדיקת מהירות הורדה ב 012 לעומת המתחרים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012.

נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק.

חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה.

בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps.

האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ?

תודה מראש.

:xyxthumbs:

פורסם

אם זה עוזר, אני עובדת ב012- ואני יכולה להגיד לך שאין שום הבדל מבחינת המהירויות האלה ב10M ושאנשים מגיעים לזה.

אתה אמור להגיע לאותן מהירויות אם אין שום תקלה מיוחדת.

אין הבדלים משמעותיים בין השרתים של הספקיות האלה.

מה שכן, זה באמת מהווה עבורך בעיה אם אתה מגיע בתאוריה ל9.90-10.4 בבדיקת מהירות הורדה? זה לא משפיע לא על הגלישה, ולא על קצב הורדות בהבדלים מזעריים כל כך.

פורסם

speedtest הוא לא מדד לבדיקות.

:xyxthumbs:

בשביל לעשות בדיקת מהירות אמיתית צריך למצוא איזה קובץ שאין לספק שלך בmirror ולהוריד אותו. אולי הורדה מוצפנת (כמו SFTP) תעזור כי אם הם לא יודעים מה אתה עושה הם לא יכולים "לעבוד "עליך.

תאורטית אפשרי לקבל מקסימום אבל אם יש עומס זה לא כלכך ראלי. רוב הספקיות מוכרות יותר רוחב פס ממה שיש להן ומתמודדות עם העומס. חלק מההתמודדויות שלהן עם עומס זה mirroring ו taffic shaping וזה דברים שחשוב שהם יעשו כי המשתמש בבית לא יגביל את עצמו (כמו שלא פותחים ברז כשמישהו במקלחת).

ב10 מגה אני לא יודע אם יהיה להם בעיה. ב014 אפשר לקבל ב30 שקל לכל מהירות אם יודעים את הסיסמה ("אני רוצה להתנתק") בהוטנט מקבלים כל מהירות ב20 שקל ואפשר לפתוח חשבון דרך האינטרנט. מעניין מה המחירים עכשיו ב012. אתה יכול לבדוק. אין היום התחיבויות אבל ב013 יצא לי להתחבר ולהתנתק באותו יום ועדיין שילמתי על 5 ימים (אפשר היה לבקש אותם בחזרה אבל זה היה דמי תרחה). אפשר להתחבר ולהתנתק באותו יום ואפשר לבקש חשבון ניסיון לפעמים .

עדיין החברות יכולות לזייף בהתחלה ולתת לך עדיפות ואחר כך להרגיל אותך לסטנדרטים יותר ויותר נמוכים. בדרך כלל עושים את זה בהורדות - מתחיל על מקסימום ואז אחרי 5-10 דקות כשאתה לא מסתקל הוא מוריד את הקצב (זורקים חלק מהחבילות והצד השני מוריד מהירות).

פורסם

תעשה לעצמך טובה גדולה ואל תתחבר ל-012 מדובר בחברה שגוזלת מגולשיה רוחב פס, מקשה על ניתוק ועכשיו הם גם חזרו אליי ובגדול (אולי זה לא קשור) אבל בתור לקוח ISP של אורנג' בשבועיים האחרונים אני מרגיש האטה משמעותית במהירות הגלישה אולי בגלל האיחוד עם 012? .....חברת בזיון בע"מ.

כל חברה עדיפה עליה...בזק בנלאומי...נטויזן...אפילו הקטנות 018 שלפחות תגזול ממך רוחב פס אך לא תעשוק אותך במחיר

בהצלחה

פורסם

אל תגע ב-012 וגם אל תיגע בניטויזן! לך על החברות הקטנות או בזק בינלאומי, HOTNET. השאר זבל!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים :)

פורסם

אתמול נכנסתי לצ'ט של 012 כדי לבדוק מה הם מציעים. אמרתי להם מה אני משלם עכשיו ושאלתי מה הם יכולים להציע לי. אז הופיע הודעה להשאיר להם פרטי התקשרות כדי שיחזרו אלי. אז אמרתי להם שאם הם עסוקים אז אני מתנצל שהתרדתי אותם.

יש סיכוי שהכל שם בכלל אוטומטי. שילמדו מהוט ששמים בני אדם אמיתיים בצ'ט או לפחות רובוטים יותר חכמים. בהוט הם יודעים לעשות copy paste של כל המידע באתר וגם לענות לשאלות פשוטות של חיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים