עבור לתוכן

המלצה לאוזניות Headset למטרות גיימינג ומוזיקה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש.

המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה.

העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל.

חייב לכלול מיקרופון.

תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות :)

תודה רבה על העזרה.

פורסם

1. יש לך כרטיס קול מובנה או משהו אחר?

2. אתה מתכוון לחבר את האוזניות למחשב ישירות או להעביר דרך רכיב אחר? (מערכת סטריאו / רסיבר / כרטיס קול חיצוני...)

אני מאמין שהיות ואתה מוכן לקבל חיבור USB התשוב לשתי השאלות הללו היא שהכרטיס מובנה ואתה מחבר ישירות למחשב, אבל תענה בכל זאת.

השאלה הכי חשובה:

3. חשוב לך סראונד וPositional sound (כלומר האם אתה משחק SHOOTERS למיניהם) או שיותר חשוב לך סטריאו איכותי?

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו מתחבר לכרטיס קול מובנה. ייתכן ובהמשך אקנה כרטיס קול נורמלי.

האוזניות ייתחברו למחשב ישירות.

אני מעדיף חיבור 3.5 מ"מ על מנת לחבר את האוזניות לטלוויזיה ו\או נגן mp3

אבל מוכן להתפשר על חיבור USB למטרות גיימינג.

כן, חשוב לי Positional Sound (ומה שנקרא Imaging?) כי אני משחק FPSים, ובאופן כללי זה תורם ל- Immersion למשחק.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

http://steelseries.com/products/audio/steelseries-7h#specifications

למיטב ידיעתי כל הגרסאות של האוזניות האלה מגיעות עם כרטיס קול USB שנחשב טוב מבין הUSBים לגיימינג - עם אימג'ינג טוב וסאונד 7.1 וירטואלי לא רע בכלל. אבל יש גרסת USB מלאה (שכרטיס הקול הוא חלק אינטרגרלי מהכבל, וללא חיבור 3.5) וגרסה שמגיעה עם הכרטיס קול בנפרד, והאוזניות מתחברות אליו עם 3.5mm.

לאוזניות סאונד מעולה מבין אוזניות הגיימינג השונות, והמיקרופון שלהם מקבל תשבוחות בלי סוף.

KSP מוכרים אותו בפחות מ500. תבדוק איתם אם זה גרסת הUSB או הרגיל.

אוזניות מעט פשוטות יותר, אבל עם אותם הפיצ'רים בגדול ונוחות בהרבה לשימוש לאורך זמן:

http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v2

בKSP בערך ב350.

שתיהן מומלצות באופן כללי, גם בעבודה עם נגנים (בהנחה שאתה לא לוקח את גרסת הUSB).

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה.

כנראה שאקח את ה- 7H עם הכרטיס USB, ככה אוכל להנות משני העולמות.

עריכה: מה שיש בKSP שעולה 495 הוא הגרסה בה ה- USB הוא חלק אינטגרלי. האם גם שם יש סאונד 7.1? או רק בגרסה שבה ה-USB הוא כרטיס קול?

מה בדבר Razer Megalodon?

הוא לא טוב?

פורסם

אחלה. תודה רבה.

כנראה שאקח את ה- 7H עם הכרטיס USB, ככה אוכל להנות משני העולמות.

עריכה: מה שיש בKSP שעולה 495 הוא הגרסה בה ה- USB הוא חלק אינטגרלי. האם גם שם יש סאונד 7.1? או רק בגרסה שבה ה-USB הוא כרטיס קול?

מה בדבר Razer Megalodon?

הוא לא טוב?

לגרסת הUSB הכרטיס קול מובנה בכבל של האוזניות (כלומר, אתה לא יכול לנתק את האוזניות מהכרטיס קול). כלומר, יש כרטיס קול, אבל תוכל לחבר את האוזניות רק למחשב, ורק באמצעות USB ולא, לדוגמא, לנגן אמ-פי-3.

לא מכיר באופן אישי את המגלודון. אומרים שהוא טוב, אבל שיש טובים ממנו ביחס תמורה-למחיר. שוב, אני לא באתי איתו במגע לעולם ואני לא יכול להעיד

פורסם
  • מחבר

ובכן, לאחר שהזמנתי את המחשב.

העמקתי את המחקר שעשיתי לגבי האוזניות..

רציתי לדעת מה ההבדל בין Siberia V2 USB, 7H USB, וה- 5Hv2.

יש הבדל רציני במחיר ביניהם.

רציתי לקנות את ה- 7H, אבל פתאום אני קולט שכל האוזניות שבאות עם הכרטיס קול USB הם 7.1...

מדוע ההבדל במחיר?

מה דעתכם על ה Siberia V2?

ואיזה צבע יותר יפה, לבן או שחור? :silly:

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע?

התנסה עם סוגי האוזניות השונות?

פורסם

אני לא מומחה בתחום, אבל יש לי Siberia v.2 עם ה usb. מרגיש שיש להם סראונד במשחקים כשמחברים אותם עם הusb, וזה פשוט תענוג.

היו לי אוזניות זולות לפני, כך שאין לי נתון להשווה. הם נוחות, מבודדות רעשים, אבל לא בצורה מוחלטת. המיקרופון פשוט מעולה. יש להם רק בעיה קטנה׃ אני יודע שזה אזניות רק למחשב, אבל אני אוהב להסתובב איתם מחוברות לפלאפון שלי (מחבר 3.5 רגיל). מה שגורם להם להשמיע חריקות חלשות בגלל המבנה חצי קשיח-חצי אלסטי. זאת לא ממש בעיה (פשוט זה לא היעוד שלהם) אבל אם שומעים איתם חלש, אז זה מתחיל לעצבן.

סה"כ לא נראה לי שאני יכול ממש להעריך את הסאונד, פשוט כי כל מה שקניתי לפני היה עד 100 שקל.

פורסם

סליחה שאני נדחף קצת, אבל ההבדל בין הגרסא הזולה לגרסא עם הUSB זה הסראונד במשחקים?

איך זה בא לידי ביטוי במשחקי FPS? בגרסא הזולה אי אפשר לשמוע מאיזה כיוון יורים עליי?

שמתי לב עכשיו שבKSP מוכרים את הגרסא של הUSB ב40 שקל פחות מהגרסא הרגילה בTMS. יש איזשהו קאץ'?

פורסם

שתי הגרסאות מגיעות עם כרטיס קול USB.

ההבדל הוא, שבעוד שהגרסא הרגילה עם כרטיס קול USB בנפרד, וחיבורי אוזניות רגילים לאוזניות עצמם. גרסאת הUSB מגיעה עם כרטיס הקול מובנה, כלומר לא ניתן לנתק את כרטיס הקול מהאוזניות ובנוסף האוזניות מוגבלות מבחינת חיבור לחיבור USB בלבד (כלומר לא ניתן לחבר אותם לנגני MP3 למינהים).

חבל שלא קראת את השרשור, אמרתי בדיוק את אותו הדבר למישהו אחר בדיוק 3 תגובות מעל.

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה, הגרסה שנקראת USB, היא הגירסה שמגיעה עם כרטיס קול USB בנפרד!

בכל אופן, אשמח אם מישהו ימליץ על אוזניות נוספות מלבד ש ה-7H, שקשה מאד להשיג בגרסת ה-USB...

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים