עבור לתוכן

MX518, יש טעם להשתדרג?

Featured Replies

פורסם

עריכה: MX518+פאד SS נקנה בסוף ב-200 שקלים סה"כ מבאג.

אני משחק פה ושם FPS, אבל כרגע השימוש העיקרי הוא לוורלד אוף וורקראפט.

את ה-MX518 קניתי כשיצא לראשונה, ואהבתי את השימוש בו עד לפני שנה, כשהתקלקל.

זמנית עבדתי על סתם עכבר ב-40 שקלים, אבל הגיע הזמן לחזור למשהו נורמלי. השאלה היא, אם לחשוב בכלל לכיוון ה-G400 או אפילו G500, שאמורים להיות שדרוג שלו? מה שמושך ב-G500 הוא כמות הכפתורים עליו, מאוד יעיל ל-WOW. אבל מרתיע המחיר, כמעט פי 3 (את ה-MX יש ב-99 שקלים בבאג).

אז מה אתם ממליצים, להשאר עם הדגם הישן והמוכר ולקנות את ה-MX518, או שהפיצ'רים של ה-G500 שווים את המחיר המשולש? כמות הכפתורים עליו אגב יעילה? זו הסיבה היחידה שאני שוקל אותו, יוריד מעומס המקשים של המקלדת. אבל אם אי אפשר להשתמש בהם בצורה מהירה ונוחה במשחקים, אז אין טעם.

***אני צריך המלצה גם לפד טוב עד 100 שקלים (בהגזמה). עבדתי על משטח עץ, וחבל לי לשחוק עליו עכבר חדש. שלא יהיה זבל סיני, אבל גם לא חייב להתפרע...

פורסם

ה-G400 הוא השדרוג של ה-MX518 ולא ה-G500. ה-G400 ו-MX518 נראים בדיוק אותו הדבר (חוץ מהצבע) וגם הכפתורים זהים. לי יש G400 ואני ממליץ לך עליו, עכבר מצוין.

פורסם

ב100 שקלים הMX518 ייתן תמורה טובה לכסף. עכבר זה משהו אינדיבידואלי. אם אתה מכיר את העכבר הזה והוא נוח לך, תישאר איתו.

מבחינת משטח, מצאתי את משטחי הבד של Steelseries נוחים מאוד. יש בגדלים ובמחירים שונים:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=steelseries%20qck

פורסם
  • מחבר

אם אין שוני כזה גדול בין העכברים, אני אחסוך את הכסף ואקנה את ה-MX518 ב-99 שקלים מחר ועוד 100+- שקלים למשטח שהמלצתם.

תודה :)

פורסם

יש לי את ה G500, ממליץ בחום דווקא על ה RAZER NAGA. יש לחבר שלי שמשחק איתי WOW וזה פשוט עולם אחר למשחקים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

בסוף הלכתי על ה-MX518+פאד SS= סה"כ 200 שקלים מבאג. מרוצה :) .

תודה על העזרה.

ה-Razer naga אגב נראה מעולה, ורציתי לקנות אחד מאז שיצאה הסדרה. רק חבל לי כרגע, כי בכל זאת אני משחק פעם בשבועיים בגלל הלימודים. בגלל זה הלכתי על משהו בסיסי וזול.

פורסם

תתחדש, בחירה מוצלחת, בטח במחיר הזה (של ה-MX518). איזה פאד של Steelseries קנית? QCK?

בפעם האחרונה שראיתי אותו בבאג, הם מכרו אותו מעט ביוקר לעומת חנויות אחרות.

פורסם
  • מחבר

תודה.

על הפאד רשום רק Steelseries. אבל לא חשוב לי, היה זמין עם העכבר והוא נוח...

פורסם

אני גם התחדשתי ב- MX518 + QCK

פשוט כיף לעבוד עם השילוב הזה

במיוחד אחרי שנים של שימוש בעכבר MICROSOFT פשוט ומשטח די קטן של 3M (למרות שלטובת 3M אני חייב להגיד שהמשענת של הפד מאוד נוחה)

פורסם

הפאד של ה STEELSERIES מעצבן, יש שחיקה מיידית עליו משחקים איתו קצת איזה חודש חודשיים ולפעמים הוא מתחיל להתפרק מהצדדים...

שמור עליו טוב, אני פשוט היתי מרים אותו מהשולחן מחשב כשאחים שלי באו לשבת על המחשב, שמתי להם איזה פד ג'ל מעפן במקום.

העכבר MX518 הוא אחד הכי טובים שיצאו אי פעם לדעתי, אני אוהב את העכבר הזה, היה לי אחד שקניתי שנה שעברה בבלאק FRIDAY ב 150 ש"ח ושמחתי עד הגג שפתחתי אותו לפני שבועיים, צריך איזה כמה זמן להתרגל אליו אבל זה מהיר יחסית, סדר לך את סדר העדיפויות של ה DPI כדי שיתאים לך למשחקים, וסע לשלום :)

אגב חסרונות של העכבר הזה, הוא שהציפוי הטפלון שיושב עליו בחלק השחור, נוטה להשרט ולהתקלף אחרי זמן מה או אם אתה משחק עם ציפורניים שזה עתה גזזת (זה עדיין חד :P ) מנסיון.

גם כן נוטה להתלכלך בקצת שחור מהידיים על הפלסטיק, נקה את זה בעדינות!

ותתחדש!

פורסם

ל-G400 זה לא קורה... :)

פורסם

אבל G400 כמעט פי 2 במחיר

אני סה"כ הוצאתי 169 ש"ח על עכבר ופד

פורסם

ובכל זאת הוא נוח מאוד (בדיוק כמו ה-MX518, אחרי הכל הם זהים חיצונית), רק עם היתרונות חומרתיים ותוכנתיים על פני ה-MX518 המזדקן.

פורסם

בכנות, זאת החלטה טיפשית לקנות MX518 כשיש לך את הG400 בישראל שיותר טוב ממנו בכל הבחינות.

:kopfpatsch:

פורסם

אבל G400 כמעט פי 2 במחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים