פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting.מה זה halo?תודה piro
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting.מה זה halo?תודה piroאתה מתכוון FPS First Person Shootinghalo זה משחק כזה אבל הוא ממש חרא של משחק לדעתי לפי דעתי משחק הרשת הכי טוב הוא Raven Shieldיש כמובן גם את אנריל 2003 שהוא מצויין לרשת
פורסם 2004 בינואר 221 שנים המשחק הנפוץ בארץ שאני אישית כבר משחק כמעט 4 שנים.Counter Strikeשזה בעצם מוד למשחקHalf lifeבעיקרון , תשיג את המשחקHalf lifeואחר כך אתה יכול להוריד את המוד מכל מקום כמעט ללא תשלום.ועוד משחק מומלץ זה CODCall Of Dutyמשחק קצת כבד , אבל בהחלט משחק טוב.גם הsingle playerאחד הטובים ביותר ששחקתי בהם.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים עוד משחק טוב מאד, ולדעתי בין משחקי הרשת הטובים שיש, Americas Army Operations.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים Wolfenstein - Enemy Territory, חינמי וממכר;http://www.3dgamers.com/games/wolfensteinet
פורסם 2004 בינואר 421 שנים כן, אילו יש?אפשר לקנות את half life בחנויות?אפשר לקנות HL , צריך רק לחפש טוב כי הוא ממש ישןאסטרטגי משובח: warcraft FPS משובח: AAO
פורסם 2004 בינואר 421 שנים Age of Empires 2 - Age of kings משחק האסטרטגיה הטוב בכול הזמנים. דרישות מערכת מצחיקות בשביל משחק מדהים.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים המשחק הנפוץ בארץ שאני אישית כבר משחק כמעט 4 שנים.Counter Strikeשזה בעצם מוד למשחקHalf lifeבעיקרון , תשיג את המשחקHalf lifeואחר כך אתה יכול להוריד את המוד מכל מקום כמעט ללא תשלום.ועוד משחק מומלץ זה CODCall Of Dutyמשחק קצת כבד , אבל בהחלט משחק טוב.גם הsingle playerאחד הטובים ביותר ששחקתי בהם.n67`kenny אה? (:בכל מקרה, AAO זה משחק שצבא ארה"ב שיחרר על מנת לשכנע אנשים להתגייס לצבא. המשחק הוא בעצם משחק סימולצייה צבאי ומאוד ראליסטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.