עבור לתוכן

בעיית זכרון בלוח P55A-UD3. עזרה בקשה.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי את המחשב שלי כבר שנתיים וחצי ולאחרונה יש לי בעיה טורדנית במיוחד.

הווינסוד מזהה שיש לי 4GB זיכרון (Duel Channel) אבל הוא משתמש רק ב 2GB זיכרון.

בתוך המארז יש לך 4 סלוטים, שניים כחולים ושניים לבנים (אין לי מוסג אם יש לצבע משמעות).

הזכרונות שלי יושבים בשני הסלוטים הלבנים. מה שמצאתי זה שאחד הסלוטים כנראה דפוק, הוצאתי את שני הזכרונות וחיברתי רק סטיק זכרון אחד לתושבת וראיתי שאחד הסלוטים דפוק כי המחשב מסרב להדלק כאשר רק בסלוט הזה יש סכרון.

כדי לוודא שלא הזיכרון דפוק אז לקחתי את השני הזכרונות אחד אחרי השני וחיברתי אותם לסלוט הלבן השני שלי. המחשב עלה וקלט את שני הזכרונות.

טוב.. אז חכם שכמוני אמר: טוב, בוא נשתמש בסלוטים הכחולים.

אני מחבר את שני הזכרונות לסלוטים הכחולים ושוב המחשב מסרב להדלק (או יותר נכון המסך לא מציג כלום).

ואחרי כל ה Wall of text הזה אני צריך עזרה בלהבין אם אפשר ואיך אני גורם לסלוטים הכחולים לעבוד. והאם יש דרך לנסות לתקן את הבעיה שלי. אין סיכוי שאני יכול לקנות לוח אם חדש עכשיו ואני כבר לא במסגרת האחריות.

תודה.

פורסם

אתה אומר בעצם שלפי הבדיקה רק חריץ אחד תקין?

אתה בטוח שהזכרון ישב כמו שצריך בחריץ?

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה הבעיה.. ואולי אפילו אני ילמד משהו.. יש ג'אמפר קטן אחד בתושבת של המעבד שטיפה התעקם. עכשיו המעבד יושב טוב אבל הקקה הקטן הזה עושה בעיות. משחקים עם התמעבד מסדרים את הבעיה מידי פעם. זה הכל בסדר עם הזכרון והתושבות של הזיכרון. זה הלוח אם. מזל שיש לי אחריות עוד. אואואואואואואו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים