עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לראוטר אלחוטי...

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של אדימקס כבר הרבה מאוד זמן, אני מחובר אליו וגם המחשב של אחי.

בהגדרות שלו כשנכנסים ל"אתר" 192.168.2..... האפשרות לwireless כבויה. אבא שלי קנה טאבלט חדש וכשרציתי להתחבר לאינטרנט אלחוחטי דרכו פתחתי את האפשרות באתר של אדימקס, הטאבלט מצא את הרשת אבל לא הצליח להתחבר. בנוסך גם הבלקברי שלי מצא את הרשת כשחיפשתי WI FI אבל גם לא הצליח להתחבר...

אפשר עזרה?

פורסם

איזה נתב של Edimax זה?

איך הרשת מוגדרת?

יש עליה הצפנה?

פורסם
  • מחבר

רשום עליו edimax wirless broadband router. מאחוריו יש אנטנה קטנה חיבור WAN ועוד 4 חיבורים. כרגע מחוברם עליו 2 מחשבים נייחים, שלי ואחד בחדר של אחי. אין סיסמא לרשת, כשאני פותח אפשרות לאלחוטי באתר של אדימקס אז מוצאים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה

אתה חושב שהבעיהה בהגדרות?

פורסם

תסתכל בתחתיתו, אולי הדגם רשום שם.

בכל מקרה, תברר מה הכתובת לעמוד הכניסה שלו ע"י הפקודה ipconfig בחלון CMD (מוצג כ Default gateway).

פתח את הכתובת הזו בדפדפן. שם המשתמש והסיסמה במידה ולא שונו הם admin.

גש לטאב ה Wireless והעלה לכאן צילום מסך.

מה השגיאה עליה מתריעים המחשבים שמנסים להתחבר?

פורסם
  • מחבר

הטאבלט שמנסה להתחבר לא רושם שגיאה מסוימת פשוט מנסה להתחבר ולא מצליח ורושם obtaining ip address הבלאקברי שאני מנסה להתחבר לא רושם שום דבר פשוט לא מצליח להתחבר הנה התמונות של כל הטאבים מלבד הסקיוריטי ששם זה פשוט דיסאייבלד כרגע

muzfjnnn5kgj.jpg

מתחת לאדימקס רשום 6104WB

פורסם

אין כרגע תמונה.

הטאבלט לא מצליח למשוך כתובת IP מהנתב.

שרת ה DHCP פעיל אצלך?

פורסם
  • מחבר

משום מה אנ יאל מצליח להעלות את התמונות אנ ישולח לך אותן בפרטי מה זה אומר שרת DHPC

פורסם

שרת DHCP אחראי על חלוקת כתובות IP לכל המכשירים שמחוברים לרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת להוריד את ה V, אם אני מוריד את ה V אי אפשר בכלל למצוא את הרשת ואי אפשר להוריד את ה V אפשר לשים או על דיסאייבל או אנייבל

פורסם

התכוונתי למה שמוצג בתמונה השלישית:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הורדתי ועדיין לא מצליח להתחבר אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים