עבור לתוכן

מחפש המלצה לכרטיס רשת נורמלי 200-250

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי עכשיו כרטיס רשת של אדימקס EW-7711_22In

עכשיו הכרטיס מתנתק הרבה פעמים והיום אחרי ניתוק של הראוטר לא זיהה לי את הרשת שלי למשך הרבה זמן וגם חלק מהרשתות של האיזור

רק אחרי משחקים ארוכים עם הדרייבר הסרתו והתקנה מחדש הוא חזר לפעול עם הרשת שלי..

אז ככה שאני מחפש משהו שיהיה חזק ואיכותי מעדיף פנימי אבל לא שולל חיצוני של USB על הסף

ושתיהיה לו אפשרות חיבור של אנטנת הגברה כזאת שאפשר לשים איפה שרוצים כמו בכרטיס הזה אבל אם אפשר לא יותר מאנטנה אחת(כי לקנות 3 אנטנות הגברה חיצוניות זה מוגזם..גם ככה שאני לא בטוח שהאינטרנט בארץ מנצל הכל והרבה אני לא מנצל את התעבורה הפנימית ברשת..רק פעם ב..קובץ)

תקציב עד 200-250 שקל

תודה רבה :)

פורסם

אתה קונה את שני הרכיבים האלה:

http://www.ebay.com/itm/New-Intel-Centrino-Ultimate-N-6300-450Mbps-AGN-PCIe-Half-Mini-Card-633ANHMW-/300695006862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4602d1ae8e

http://www.ebay.com/itm/Mini-PCI-E-to-PCI-E-Wireless-Adapter-w-3-Antenna-WiFi-/320616348203?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa6393a2b

מתקין את כרטיס האלחוטי במתאםץ ויש לך כרטיס אלחוטי אחד הטובים במחיר מאוד נמוך. זה מה שאני עשיתי וזה עובד מעולה.

פורסם
  • מחבר

זה ניראה יותר מידי כרטיס קומבינה כזה..(לא משהו שמוסיף חן למארז וניראה מקצועי..)

אין משהו רגיל? בלי קומבינות?

פורסם

אתה יכול לקנות את שלושת הפריטים הבאים מ- KSP

* אנטנה חזקה TENDA 9BI מספר קטלוגי ב- KSP Q2409

* מתאם WIFI בשם TL-WN722N

זה מתאם דרך כניסה רגילה של USB

* כבל USB באורך 5 מטר ששמו VE368 , כבל USB אקטיבי של VIEWCON

המתאם בא עם אנטנה קטנה, תחליף אותה באנטנה הגדולה שהזכרתי למעלה.

אל תקנה כבל USB זול כי הוא לא יעביר סיגנלים WIFI באיכות שמעביר הכבל שהזכרתי.

בזמן ההתקנה, כנראה תצטרך להוציא את הכרטיס PCI שיש לך, כנראה יש התנגשות בין שני מתאמים לקליטת WIFI, אם לא תוציא את הכרטיס PCI סביר שההתקנה תכשל.

המחיר הכולל בערך 190 שקל. אני עובד עם זה כשלושה שבועות ללא בעיה, מוריד ללא בעיות לפחות עד 800 קילובייט לשניה (10 מגה ביט לשניה) ,

מרוטרים או מגשרים שנמצאים כ- 20 מטר מהמחשב דרך קיר או שניים.

הסידור הזה בא ללא סטנד, לכן תצטרך לקשור את המתאם+אנטנה למשהו יציב (למשל לקשור בתיל של מתכת לספר ישן, אם אתה שם על שולחן).

את המתאם USB שהזכרתי צריך להרחיק מכל ההפרעות (ובכללן המחשב והמסך שלו ), גם להרחיק ממכשירים אלקטרוניים אחרים ובמיוחד ממיקרוגל (המיקרוגלים עובדים על אותו תדר כמו ה- WIFI). כמו כן לקרב ככל האפשר למקור הקליטה (פחות קירות חוצצים יותר טוב). בשביל ההרחקות והקירובים יש לך כבל ארוך שהמלצתי.

כדי שהקליטה תהיה מירבית צריך שהאנטנה תהיה *מאונכת* למקור המשדר (בשום פנים לא כאשר השפיץ של האנטנה מכוון את המקור המשדר). ככה קולטת טוב אנטנת אומני.

פורסם
  • מחבר

TP-Link TL-WN822N עם כבל מאריך וחיבור לאחורי המחשב.

הם שווים משהו ה"TP-LINK" ה"אלה"?

זה תמיד נישמע לי כאילו כמו שחברה ושם שבאים לחכות את D-LINK (אולי אני טועה אבל אני זוכר שD-LINK הם היו הרבה שנים)

לא עדיף ללכת על המקור?

פורסם

מה שהצעתי לך עובד בפועל , יש גם אחריות 3 שנים על המתאם.

לא חושב שמוצרי TP נחותים לעומת D-LINK.

פורסם
  • מחבר

שוב זה עדיין מוצר שצריך כמה דברים וקומבינציות שקשה לשים אותו בצורה אסטטית(במיוחד בחדר לא גדול כמו שלי)

וגם זה רק 3 שבועות..זה לא כל כך אינדיקציה..גם שלי עבד טוב בהתחלה...אחרי כמה חודשים התחילו הבעיות

ושוב אני שואל..אין מוצר פנימי?

מוצר שסיקרן אותי שגם ניראה אסטטי וגם ניראה מבטיח שמתחבר ישירות לחיבור LAN ולא לUSB זה של ASUS

http://www.asus.com/Networks/Wireless_Adapters/EAN66/#overview

מה אתם אומרים..? למרות ששוב מעדיף משהו פנימי אם יש

פורסם
  • מחבר

אאל"ט, הוא לא זמין לרכישה עדיין.

חבל..דווקא ניראה מכשיר מוצלח

יש חשיבות לכמות האנטנות מבחינת חוזק ה"אות"?

או שיותר כמות תעבורה גדולה יותר ברשת (שגם ככה באינטרנט זה בקושי רבע)

פורסם

אין צורך לצטט הודעות מעלייך. זה סתם מכביד על הדיון.

ולשאלתך, לכמות האנטנות אין כמעט קשר לחוזק האות מבחינת עוצמה.

אבל יש להם תפקיד מאוד חשוב בשחזור האות, ובהגלת התעבורה הסופית של התקן.

עוד מידע על תקני האלחוט השונים תוכל למצוא בלינק זה.

פורסם

יש לי הרגשה שאתה מייחס יותר חשיבות לאסטטיקה מאשר לתכלס.

מה שהצעתי לא מסובך, פשוט פירטתי כדי שלא תהיה חוסר הבנה איך מחברים את החלקים.

שמתי לב שאנשים רבים מייחסים את רוב החשיבות לאיכות המתאם ולא מייחסים חשיבות לאיכות האנטנות ואיכות הכבלים ואיכות מיקום האנטנה. זו טעות. מתאם הכי טוב עם אנטנות חלשות או כבלים גרועים (שהסיגנלים שהם מוליכים מתמסמסים בדרך) או מיקום אנטנה גרוע, יקלטו פחות טוב ממתאם די פשוט עם אנטנות טובות וכבל ארוך באיכות טובה ומיקום טוב של האנטנה. למיקום האנטנה יש חשיבות קריטית, כבל של מטר וחצי כמו אילו שמצורפים למתאם אינו מאפשר מיקום טוב של האנטנה.

לגבי המוצר של אסוס. נראה לי שבשימוש לדסקטופ זה צעצוע. עד כמה שאני יכול לראות יש בו 3 אנטנות שבפועל בזמן נתון רק אחת מהן תיקלוט טוב והשתיים האחרות לא תקלוטנה טוב. האנטנה מבין השלוש שתקלוט טוב היא זו שממוקמת בצורה מיטבית יחסית למשדר. יש לי כרטיס PCI MIMO עם שלוש אנטנות ושיחקתי הרבה עם האנטנות שלו הרבה , מכך נובעת המסקנה שלי שרק אנטנה אחת תקלוט טוב.

לגבי המתאם TL-WN822N שהוזכר, אני מעריך שללא החלפת אנטנות משופרות (ואילתור סטנד) + כבל ארוך מהסוג שהזכרתי, גם בו הקליטה תהיה חלשה. בעניין הכבל הארוך ל- 822 הנ"ל אני רואה קושי: עד כמה שהבנתי הכניסה ל- 822 היא על ידי מיני USB ולא USB בגודל רגיל , מה שניקרא USB A, זה אומר שאם תקנה כבל איכותי (שבדרך כלל נימכר רק עם USB A בשני הקצוות) תצטרך מתאם ממיני USB ל- USB A . כל מתאם , כולל מתאם USB, מוריד קצת את איכות הסיגנל.

לגבי איכות. לא יודע מה גרם לכך שהמתאם שלך נעשה לא אפקטיבי במהלך הזמן, יתכנו סיבות רבות, יתכן שהן לא קשורות למתאם אלא לשינויים "סביבו". יש לי שני כרטיסי PCI WIFI MIMO עם 3 אנטנות מתוצרת TL-LINK והם עבדו מצויין 4 חודשים. מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות בטיב שלהם) הם לא אפקטיבים כרגע, זו הסיבה שבגללה קניתי את הקומבינה שפירטתי למעלה (כאמור היא פועלת מצויין, פי כמה טוב יותר מהכרטיסים)

פורסם
  • מחבר

טוב לבנתייים דיברתי אם בזק וסידרו לי את הנקודה ועכשיו החזרתי את הראוטר לחדר והוא מחובר בכבל LAN

אז לפחות לבנתיים חסכתי כסף ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים