עבור לתוכן

סרטונים נטענים מאוד לאט בYOUTUBE

Featured Replies

פורסם

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר...

מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה?

תודה.

פורסם

מה יוצא לך פה?

בדיקת מהירות

סגור ישומים שעלולים לגזול רוחב פס כמו אימיול, טורנט וכו'..

פורסם

בדקתי גם אצל חבר שיש לו אותו ספק ואותה חברת אינטרנט (בזק,בזק בינלאומי) ואצלו זה נטען מהר...

מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לבדוק/לפתור את זה?

תודה.

בעיקר עומס בשעות מסוימות אם בדקת במוצעי שבת זה הזמן בערך הכי עמוס שיש . בכל מקרה לבזק בינלאומי יש מערכת traffic shaping על סרטונים בyoutube שמאיטה את הקצב לסרטונים למינימום ההכרחי (זה דבר הגיוני כי הוא חוסך רוחב פס במידה ואתה לא צופה עד הסוף). עדיין יוצא שהיא נתקעת מדי פעם ולעשות refresh לרוב עוזר. אני לא חושב שיש להם את זה על סרטונים של 720p ומעלה אבל את העסק עם המערכת הזאת בדקתי לפני שנה אולי שנתיים.

זה ידוע שהyoutube קצת מגמגם ב014 . זה לא קורא תמיד אבל זה די מציק. לא יודע על פתרון חוץ ממה שציינתי למעלה (refresh ולצפות באיכות גבוהה נכון שזה לא הגיוני אבל ככה עובדת המדינה שלנו) . יש עוד פתרון שהוא להחליף ספק אינטרנט. גם ככה אתה בטח משלם יותר מדי. לא יזיק אם תתקשר ותגיד להם שאתה רוצה להתנתק. בגלל שאני לא שקרן מתי שאני אומר להם את זה אני גם מתכוון לזה אז אני תמיד מוצא אלטרנטיבה לפני. יש אנשים שמוכנים והתווכח איתם שעה כדי לקבל 20 שקל ל100 מגה וגיימר ב1.90

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים