עבור לתוכן

בעיה מורכבת ומוזרה בtv out

Featured Replies

פורסם

בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון.

אני יפרט ממש על כל הפרטים ....

יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel

dvd למחשב x16

וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו.

ווידאו toshiba ve15.

עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי.

מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי .

כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי.

עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלוויזה , משחקים , סרטים , הכל.

הבעיה שפשוט לא מצאתי שום פתרון אליה , היא , כשאני מכניס דיוידי למחשב , ומריץ אותו בכל תוכנה שהיא , הטלוויזה מתחילה לקפוץ , כלומר , אני מכניס סרט דיוידי , בזמן שהטלווזיה דולקת ורואים את המחשב בה, מפעיל את windvd לדוגמא , והמסך מתחיל לקפוץ , בטירוף,

איך שאני סוגר את התוכנה, הכל חוזר להיות רגיל ורואים טוב את כל הפעולות שלי במחשב.

שיארתי שהמחשב עושה את הבעיה , כשהוא מריץ דיוידי , זה מעמיס עליו או משהו וקשה לו גם לשדר למסך וגם ל tvout.

אז בדקתי את הבעיה בכמה דרכים.

רציתי לבדוק אם זה המחשב עושה את הבעיה , אז לקחתי את הטלווזיה של אח שלי , חדשה , בעלת חיבור דיגטלי , וחיברתי אותה ישירות למחשב , הכל היה בסדר, גם כשאני מכניס דיוידי ורואה סרט , הכל עובד טוב , רואים חלק , לא קופץ , לא כלום, ומכן נובע שהבעיה היא לא במחשב.

עכשיו נשאר לי להבין אם הבעיה היא בווידאו או בטלוויזה.

לקחתי את הטלוויזה של אח שלי , וחיברתי אותה מהווידאו בחיבור אנלוגי , כמו שמחוברת הטלוויזה שלי, הפעלתי את הדיוידי , והמסך לא קפץ , אבל הוא שינה את הבהירות כל כמה שניות , זאת אומרת , כל כמה שניות הוא נהיה בהיר יותר , ואז כהה יותר, אבל לא קפץ.

ואז , נזכרתי , שכשאני משנהאת הבהירות בטלוויזה שלי , המסך קופץ , אבל רק בשניות שאני משנה את הבהירות , אחרי זה זה עובר .

אבל כשהווידאו משנה את הבהירות כל שנייה , זה יקפיץ לי את המסך של הטלוויזה , ברור.

מכאן הבנתי שהבעיה היא בוידאו,אבל מה הקטע המטומטם , שאני פשוט לא מבין , איך זה שמתי שאני סתם גולש , משחק , רואה סרט רגיל , או עושה כל דבר על המחשב , רואים טוב , ורק שאני מפעיל סרט דיוידי הוידאו מחליט שלא בא לו עליו , ומתחיל להחליף בהירויות , ולגרום לטלוויזה לקפוץ, פשוט לא מצאתי סיבה הגיונית .אולי אתם תמצאו! בבקקשההה!

עזרה!

תודה אנשים! אסף.

פורסם

תקנה מעביר מחיבור דיגיטלי לאנלוגי ותחבר ישירות לטלויזיה , יכול מאד להיות שהבעיה היא בטלויזיה

פורסם
  • מחבר

תקנה מעביר מחיבור דיגיטלי לאנלוגי ותחבר ישירות לטלויזיה , יכול מאד להיות שהבעיה היא בטלויזיה

לקחתי את הטלוויזה של אח שלי , וחיברתי אותה מהווידאו בחיבור אנלוגי , כמו שמחוברת הטלוויזה שלי, הפעלתי את הדיוידי , והמסך לא קפץ , אבל הוא שינה את הבהירות כל כמה שניות , זאת אומרת , כל כמה שניות הוא נהיה בהיר יותר , ואז כהה יותר, אבל לא קפץ.

ואז , נזכרתי , שכשאני משנהאת הבהירות בטלוויזה שלי , המסך קופץ , אבל רק בשניות שאני משנה את הבהירות , אחרי זה זה עובר .

אבל כשהווידאו משנה את הבהירות כל שנייה , זה יקפיץ לי את המסך של הטלוויזה , ברור.

הבעיה היא בווידאו , כי הוא משנה את הבהירויות כל הזמן , גם כשהווידאו היה מחובר לטלוויזה של אח שלי לא היה אפשר לראות את הסרט , זה מעצבן כשכל שנייה העין צריכה להתרגל לבהירות שונה.

אבל למה בכלל הווידאו מרגיש שהפעלתי דיוידי?! סתומרת , מה כיאלו מה שונה בין השידור של המחשב שלי כששאני לא רואה סרט דיוידי וכשאני רואה.

מוזר.

ומאיפה אני קונה כזה ממיר? כמה זה עולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים