פורסם 2004 בינואר 221 שנים http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPGהאם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר היא מקלדת בסטייל של זו של מחשב נייד, הן לא הכי נוחות אם לא מתרגלים אליהן, אבל הן חרישיות וזה מה שיפה.קצת תאורה ומסיבות לא יזיקו. :dance:
פורסם 2004 בינואר 221 שנים LOL שגיא אין לך על מה לבזבז את הכסף שאין לך? מקלדת ב80 דולר???נשמע לי ביזארי ומטומטם המקלדת שלי הכי פשוטה של מיקרוספוט עושה את העבודה מצויין..
פורסם 2004 בינואר 221 שנים LOL שגיא אין לך על מה לבזבז את הכסף שאין לך? מקלדת ב80 דולר???נשמע לי ביזארי ומטומטם המקלדת שלי הכי פשוטה של מיקרוספוט עושה את העבודה מצויין..זה לא ממש הקטע של עושה את העבודה מצויין או לא כי כל מקלדת עושה את העבודה שלה אולי לא מצויין אבל כמו שצריך,זה כמו שתגיד שמארז לבן ורגיל בלי מודינג עושה את העבודה שלו מצויין , אבל מארז עם מודינג יעשה בעצם הכל יותר יפה ונעים לעין.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים המקלדת האחרונה שהראו בטראד היא של זיגזג או משהו כזה....היא פיצית יש אותה לחבר שלי...אי אפשר ליכתוב בה היא מן מקלדת ללפ-טופ אל תקנה אותה!!! היאאאא ממממשש קטנה ולא נוחההההההההגועללללל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.