עבור לתוכן

המלצה על לוח אם למחשב החדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא בטוח איזה דגם של לוח אם אני צריך למחשב החדש שלי. הייתי מעוניין בהמלצה לדגמי לוח אם של ASUS בלבד שמתאימים לרכיבים שאני מתכוון לרכוש. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב בעתיד ולכן אני מעוניין בלוח אם שמתאים לרכיבים ולא יותר מזה וכמובן ככל שזה זול יותר זה עדיף. הרכיבים העיקריים הם:

מעבד: i5 core 2400 3.1Ghz

זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz

כרטיס מסך: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E

בתודה מראש

פורסם

אם אתה קונה מחשב חדש, הייתי ממליץ לך לפתוח ת'רד בפורום מפרטים ושם יעזרו לך (רק אל תשכח לענות על השאלון).

פורסם

יש לך דרישה לחיבורים מסויימים?

יש מגבלה של גודל בגלל מארז מסויים שאתה קונה?

פורסם

ברוך שובך לפורום בוריס

לשאלתך כל לוח אם עם סוקט 1155 יתאים לך.

אם זכרוני אינו מטעני אז דווקא יש לך מחשב נחמד

מעבד פנטיום E2160 לוח אם גיגהבייט GA-P35 עם שתי גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800

אז למה אתה רוצה להתחדש? ולמה אתה שואל רק על לוח אם? אני ממליץ לך כמו OR2000

פורסם
  • מחבר

מצטער על הבורות, אבל על איזה חיבורים אתה מדבר? מה הכוונה?

לגבי המארז - אני מתכוון לקנות: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer

פורסם
  • מחבר

תודה ברוס לי.

עברו 5 שנים. הגיעה הזמן להתחדש. ;)

אני די סגור על שאר הרכיבים. אני פשוט לא כל כך בטוח איזה לוח אם של ASUS הכי מתאים לי ואני מעוניין בחוות דעת נוספת לפני שאני ישמע את ההמלצות של החנות.

פורסם

הכוונה היא ל-usb 3, sata 3, דרישה למינימום של שקעי usb או sata, כרטיסי הרחבה שאתה מעוניין לחבר ומצריכים חריצים על הלוח וכדומה.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לקנות דיסק קשיח WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III כך שאני מאמין שיש לי צורך ב-SATA III. לגבי USB 3 - זה לא קריטי בשבילי, במיוחד אם זה דורש לוח אם יקר יותר. כנ"ל לגבי מינימום שקעי usb או sata. כרגע יש לי צורך ב-6 שקעים של usb אבל זה לא קריטי ואני תמיד יכול להשתמש במפצל usb

פורסם

אתה לא צריך SATAIII מאחר וכוננים קשיחים לא מוגבלים ע"י ממשק ה-SATAII ממילא ויש תאימות לאחור.

ההתעקשות על אסוס לא במקום (מציעים תמורה נמוכה למחיר). כאמור כל לוח עם תושבת 1155 תתאים.

אין שום סיבה ללכת על תצורת זכרונות של 2X2.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני פשוט יודע שאסוס יוצרת לוחות אם אמינים. איזו עוד חברות אתה ממליץ?

קראתי מספר מאמרים שטוענים שתצורת זכרונות 2X2 מהירה במעט יותר מאחד של 4GB. זה לא נכון?

אני מבין שכל לוח אם עם תושבת 1155 תתאים. מצטער על הבורות, אבל הכרטיס הגרפי שאני מתכוון לקנות לא מגביל את הדגמים של לוחות האם שמתאימים לי או שזה לא קשור?

פורסם

מאיזו חנות אתה מתכוון לקנות?

פורסם
  • מחבר

מכיוון ש-TMS, החנות האהובה עלי בקריות נסגרה אז אני קונה ב-KSP

פורסם

אם אתה רוצה לוח של אסוס אתה יכול להסתכל על זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12311

עם 6 שקעי usb מאחורה.

או על זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14679

עם usb 3.

קח בחשבון ששניהם רק עם שני חריצי זכרון, אז חבל לבזבז אותם עם זכרון 2*2 (וגם ככה השיפור שיש מדואל צ'אנל לא מורגש). עדיף שתקנה סטיק אחד של 4 ג"ב.

גם החברות האחרות כמו ג'יגהבייט, אסרוק וכו' טובות.

פורסם

אוקי, אני פשוט יודע שאסוס יוצרת לוחות אם אמינים. איזו עוד חברות אתה ממליץ?

המליצו לך בהודעה מעלי.

קראתי מספר מאמרים שטוענים שתצורת זכרונות 2X2 מהירה במעט יותר מאחד של 4GB. זה לא נכון?

זה נכון אך ההבדל מינורי ולא מורגש תמיד תוכל להוסיף עוד סטיק ש 4GB מעתיד.

אני מבין שכל לוח אם עם תושבת 1155 תתאים.

צודק.

מצטער על הבורות, אבל הכרטיס הגרפי שאני מתכוון לקנות לא מגביל את הדגמים של לוחות האם שמתאימים לי או שזה לא קשור?

לא קשור, אין מגבלה כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים