עבור לתוכן

הוט בוקס במהירות 30 מגה + בזק בינלאומי , יעבדו טוב?

Featured Replies

פורסם

קודם כל אפתח בשאלה:

אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס.

הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד.

קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי.

השאלות שלי הן כאלה:

1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה?

2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?

פורסם

כן, לשתי השאלות שלך.

בשימוש עם הראוטר שלך, אל תשכח לבקש מהוט להעביר את ההוטבוקס למצב מודם.

פורסם

עד כמה שזכור לי ב 30 מגה אתה עדיין יכול להיות עם חייגן, רק תגדיר את הוטבוקס כמודם בלבד. כך תהיה על כבל החדש של בזב"ל ותקבל את ביצועים המיטביים.

אתה יכול לקבל 30 מגה ב 30 ש"ח בבזב"ל. אל תסכים לשום מחיר גבוה יותר (כי הם נותנים עכשיו בשימור לקוחות 30 ש"ח לכל המהירויות עד 100מגה).

דרך אגב, כמה תשלם להוט?

פורסם

מי שרוצה ב 29 ש"ח מהירות של 100 מגה שיפנה אלי בפרטי עם שם מלא+ טלפון ליצירת קשר,אני מכיר נציגה מקשרי לקוחות!

פורסם

עד 30 מגה כולל.

רק חייגן.

פורסם
  • מחבר

אז ככה - נטוויזן הכלבים השאירו אותי אצלם תמורת מחיר של עובדים שגם אותי הפתיע: מחיר אחיד לכל המהירויות כולל 100 מגה - 20 ש"ח.

אז נשארתי אצלהם...

פורסם

אני הייתי משלם עוד 10 שקלים בשביל בזב"ל, אבל אם אתה מרוצה ב 013, אז אין סיבה לעבור (קיבלת מחיר זול מאוד). אבל כמה תשלם להוט? שמעתי שאפר לקבל 99 ש"ח.

פורסם

למה לא להתחבר להוטנט אם כבר ,אתה מקבל אחלה רוחב פס - כזה שמאפשר להם להתחרות אפילו בבזק בינלואמי מבחינת מהירות והמחיר גם - 20 שקל ..

פורסם
  • מחבר

אני משלם להוט בדיוק 100 ש"ח וזה כולל רשת אלחוטית.

השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וגיימינג ( combat arms )

פורסם

אני משחק וזאת הסיבה שעברתי לפני שנתיים מ 012 לבזב"ל. בינתיים אני לא מאוכזב ומקבל פינג של 60 (נמוך ביותר) לגרמניה ב BF 3.

קיבלת את 99 ש"ח אחרי שאיימת בניתוק או נתנו לך את זה בקלות?

פורסם
  • מחבר

כמובן שאיימתי בניתוק.

פורסם

הבנתי :)

פשוט חושב על שדרוג של 12 מגב שלי :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים