עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות גדולות למוזיקה עד 800 ש'

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אני יכול להגיד לך שבקבצי MP3, גם ב320 פרטים כמו צלילים גבוהים (טרבל) נשמעים צורמים לאוזן ופחות מפורטים מקבצי FLAC ששם אין את הבעיה הזאת. כל זה בהנחה כמובן ששני הקבצים הומרו ממקור איכותי כמו דיסק.

הK271 יכול לחשוף את הפרטים האלו. בגלל זה הוא מיועד בעיקר להקלטות ולטכנאי סאונד.

• תגובות 49
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהחלט אפשרי למרות שלדעתי טרבל צורם ברמת מקור זה יותר ארטיפקט של מאסטרינג מאשר המרה לMP3... הדרך הכי טובה להשוות זה במבחן ABX כאמור. אתה יכול לעשות את זה בfoobar2k אם לא יצא לך לנסות.

פורסם

רק דעתי המקור העיקרי והמשמעותי,לשמוע מוזיקה זה,נימצא בנפש האדם,לי יש אוזניה שנותנת

יואנסים חמקניים ומאוד מדוייקים,אני לעצמי אוהב סאונד טבעי כמה שיותר,לא מתפשר,אני אוהב לשמוע

זמרים שעוד לא נולדתי,אני מתחבר בעיקר לקול שלהם,קחו משהו למחשבה,בטהובן יצר מוזיקה,

לדעתי מהיפות בעולם,והוא בכלל היה חירש,איך אתם מסבירים את זה?

פורסם

קחו משהו למחשבה,בטהובן יצר מוזיקה,

לדעתי מהיפות בעולם,והוא בכלל היה חירש,איך אתם מסבירים את זה?

אני אישית ניגנתי על פסנתר כמה שנים, מעריץ הדוק של בטהובן, אני אוהב מוזיקה קלאסית ואני עובד בIPO אבל מה הקשר לדיון..?

פורסם

איך אתה לא מבין את הקשר,אני אתן עוד דוגמא אוליי תבין,יש בחורה צעירה בגיל,היא אוהבת לשמוע מוזיקה,עכשיו אם אני יתן לה רק לשמוע באוזניה ברמה גבוהה,היא תשמע באוזניה מוזיקה,אבל היא לא תבין את הרמה הסאונדית של אותה אוזניה,וגם לדעתי לא תבין את האוזניה,היא רק תישמע מוסיקה,

אם אני רוצה,שהיא תשמע ותבין מוזיקה באמת,אני צריך לתת לה אוזניה ברמה נמוכה מאוד,ועם הזמן

לעלות לה את הרמה,מ-א-עד-יב,רק כך לדעתי היא תישמע,תבין,ותרגיש,מוזיקה אמיתית.

פורסם

הממ אם כך אז בטח קווינסי ג'ונס לא הבין מהחיים שלו בסאונד ומוזיקה עד שהוא גילה את הQ350 ועד שהגיע לפסגת הטכנלוגייה עם הQ701 המופלאות... למרות שעדיין הוא לא מצליח לשים אותן כמו שצריך על הראש. :facepalm:

פורסם

מה הקשר?

בטהובן כנראה התחרש בשנותיו האחרונות. הוא כבר ידע איך לנגן ולהלחין עד אז. הוא שמע את המוזיקה שהוא הלחין בראש, כמו כל המלחינים הדגולים.

הילד שלי (בן 6) התחיל לפני מס' חודשים ללמוד נגינה בפסנתר. הוא מאזין למוזיקה (שירי ילדים ויצירות לפסנתר) ואוהב לשמוע קצת מוזיקה לפני השינה עם ה-SRH940 שלי. אני מבין לפי ההגיון שלך שאני צריך לתת לו לשמוע מוזיקה עם אוזניות ב-5 ש"ח, אחרת אני דופק את העתיד שלו?

פורסם

איך אתה לא מבין את הקשר,אני אתן עוד דוגמא אוליי תבין,יש בחורה צעירה בגיל,היא אוהבת לשמוע מוזיקה,עכשיו אם אני יתן לה רק לשמוע באוזניה ברמה גבוהה,היא תשמע באוזניה מוזיקה,אבל היא לא תבין את הרמה הסאונדית של אותה אוזניה,וגם לדעתי לא תבין את האוזניה,היא רק תישמע מוסיקה,

אם אני רוצה,שהיא תשמע ותבין מוזיקה באמת,אני צריך לתת לה אוזניה ברמה נמוכה מאוד,ועם הזמן

אם אתה רוצה שהיא תשמע מוזיקה אמיתית אז... שתלך לקונצרטים... שום אוזנייה לא יודעת להפיק צליל של תזמורת בלייב. שום אוזנייה.

פורסם

חחח אהבתי מאוד,אני לעצמי לא צריך אוזניות במיליון,גם מאוזניה בשקל אני ישמע בדיוק כמו באוזניה במיליון,חח,מה אדיר ה בכל הארץ.

זה מה שאני אומר,קודם שהיא תבין לשמוע מוזיקה ,אחר כך אני ישלך אותה לקונצרטים.

פורסם

אם אתה רוצה שהיא תאהב משהו אז תתן לה אותו באיכות טובה ואז "תעביר" אותה לאיכות לא טובה.

ככה יש לך תשובה ישירה לשאלה "האם היא אוהבת מוזיקה קלאסית" או לא.

אם היא תשמע גם באיכות טובה זה כי היא מעריכה את המוזיקה עצמה ויודעת להבדיל בין ה-2.

אם היא לא תאהב גם באיכות של לייב אז שום דבר לא יעזור.

אני אישית התחלתי לאהוב מוזיקה קלאסית בלי קונצרטים מיוחדים.. אבל לכל אחד יש את השריטה שלו.

פורסם

בוא ניראה ונבין ביחד,תשמע משהו משלנו,עד הסוף,תספר לי מה הרגשתה,אם אתה רוצה.

פורסם

זה אכן קטע מרטיט שגורם לציפור נפשי לשיר.

אני יכול גם?

בבקשה שתף אותנו ברשמייך.

פורסם

גועל נפש,אתה איזה אוזניות שלא תישמע,אתה רק תישמע, לא תבין ,ותרגיש חח.

פורסם

מה? אני מתפלא עלייך, קקה7. טרול מדופלם כמוך צריך לדעת להעריך כזו קלאסיקה קקופונית מהוקצעת ושמחה, אני גדלתי על היצירות של ג'רי גולסמית' אחד המחזאים הגדולים בדורו. אתה רואה, גם אתה לא כזה מבין. ::)

אולי אלה האוזניות שוב לא עומדות במשימה? הן לא מעבירות את מלוא הצלילות והטרבל שיצירות כאלה תובעניות דורשות. כמו שאמרת,

כדי להבין מוזיקה באמת צריך אוזניות ברמה מתאימה לכיתה יב', אם הבנתי אותך נכון....? איזה כיתה אתה כרגע?

פורסם
  • מחבר

לא יעזרו גם האוזניות הכי טובות בעולם, האיכות ביוטיוב היא לא יותר מMP3 ברמה שלא הכי גבוהה (בלשון המעטה)

לעניינינו!

עדכון - התקשרו אליי מכלי זמר בקשר לאוזניות והציעו לי לתקן את האוזניות כמו שהם היו או להחליף לכבל מתפרק (בדומה ל K271) בתוספת תשלום.

אמשיך לעדכן אותכם כשהאוזניות יגיעו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים