עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות גדולות למוזיקה עד 800 ש'

Featured Replies

פורסם

השימוש העיקרי שלהם - האזנה למוזיקה (בעיקר קבצי FLAC) ישירות מהלפטופ.

שמעתי על SHURE וסנהייזר שהם טובים, אבל אם יש חברות אחרות מומלצות אני אשמח לשמוע עליהן

בתודה מראש

• תגובות 49
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש המון חברות ואינספור אוזניות.

אתה חייב להיות יותר ממוקד בדרישות שלך --

מהם סגנונות המוזיקה המועדפים עליך?

האם אתה מעוניין באוזניות סגורות (בידוד מרעש חיצוני והעדר דליפת סאונד החוצה)?

בנוסף - רוב המחשבים הניידים מצוידים בכרטיס קול פנימי עלוב למדי, גם יכולת "הדחיפה" לא מספיק לרוב האוזניות ולכן כדאי שתכליל בתקציב DAC/מגבר בסיסי לכל הפחות (כגון FIIO E10 שעולה 280 ש"ח בהזמנה מחו"ל).

פורסם
  • מחבר

הדגם האחרון שהשתמשתי בו היה AKG K272 והכרטיס קול שלי סחב אותו בלי בעיה.

אני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד שלו (אבל לא מאיכות הבנייה מסתבר...) ואני מעדיף אוזניות עם הסוג הזה של הסאונד - שטוח. בלי הדגשה של באס או טרבל, במה רחבה, לא אכפת לי אם יהיו פתוחות או סגורות, שיהיו כמה שיותר מפורטות לרמת המחיר שהצעתי.

הסגנון המוזיקלי שלי מאוד מגוון: מדאנס ועד קלאסי, מאקוסטי עד אלקטרוני.

מקווה שזה עזר לך.

פורסם

אם לא אכפת לך ללכת על יד שניה, יש בלוחות HD-595 של Sennheiser ב-700 ש"ח. ללא הגברה ו-DAC אלו האוזניות הכי טובות במסגרת התקציב שלך לדעתי.

פורסם

לא יודע עד כמה הK272 שונות מהK271 Mk2 אבל האחרונות הרבההה יותר טובות מהHD595 הבינוניות בעליל, מנסיוני. למה הפסקת להשתמש בהן?

פורסם
  • מחבר

החלק פלסטיק של האוזניה התחיל להיסדק עם הזמן עד שלפני כמה ימים פשוט נשבר מעצמו ויצא מהמקום. לא משהו שהיית מצפה מאוזניות ברמת מחירים כזאת ועוד מחברה כזאת מוערכת. גם יוצאת ג'יפה ירוקה כזאת מההלחמות של החוטים.

רציתי בזמנו (לפני 3 שנים) לקנות את ה-K271 בעיקר בגלל שהיה אפשר להחליף לו את הכבל אבל היה קשה מאוד למצוא. את האוזניות קניתי בקילומבו בזכות האפשרות לנסות את האוזניות ולדעת אם הן מוצאות חן בעיני.

אני מאוד אשמח לדעת אם יש אפשרות לתקן את האוזניות האלו. כי אלה אוזניות יקרות וממש אין לי כוונה להוציא כ"כ הרבה כסף על אוזניות ברמה כזאת.

פורסם

יש לך בדיוק את הסכום לאוזניה מדהימה לדעתי,שים לב האוזניה חצי פתוחה,אני קורא לה,אוזניה

עם נשמה,לך עליה,מומלץ מאוד מצידי,סנהייזר 60,אוזניה מצויינת לדעתי.

פורסם
  • מחבר

יש להם דגם כזה בכלל? לא מצאתי

פורסם

יש בקילמבו,תחפש טוב,זו אוזניה,אוזניה.

רק תישמור על דופק לב יציב,שלא יעוף הלב מהמקום.

פורסם

יש לך יותר מדי פסיקים ולסנהייזר אין אוזניה שנקראת "60". הם ייצרו (עד לא מזמן) את ה-PMX60, אבל זאת אוזנית ספורט קלה וזולה.

הסנהייזר HD600 (שאולי התכוונת אליה) מחוץ לתקציב וזקוקה להגברה על מנת להצדיק את המחיר שלה (נשמעת לא משהו עם מקור לא מתאים).

מבחינת Shure - יש את ה-SRH940 שנחשבות לאנליטיות. קניתי אותן לאחרונה, אין לי מספיק קילומטרז' על מנת לכתוב ביקורת מסודרת, אבל לפחות אצלי (בחיבור לכרטיס קול מאוד איכותי - Essence STX) הן מפורטות עד כאב. הן לא חזקות בבאס (מפורטות אבל לא מרגשות) ועל פי ביקורות ייתכן ונותנות דגש מסוים במיד-גבוה ומעלה, אולם בסך הכל הן מתוכננות להיות שטוחות למדי וכך גם זה נשמע.

האוזניות האלו מחוץ לתקציב שלך.

ה-SRH840 שלא האזנתי להן כנראה פחות אנליטיות עם מעט יותר דגש בבאסים, אבל בסך הכל זוכות לביקורות מאוד חיוביות ונמצאות בתקציב שלך.

פורסם

החלק פלסטיק של האוזניה התחיל להיסדק עם הזמן עד שלפני כמה ימים פשוט נשבר מעצמו ויצא מהמקום. לא משהו שהיית מצפה מאוזניות ברמת מחירים כזאת ועוד מחברה כזאת מוערכת. גם יוצאת ג'יפה ירוקה כזאת מההלחמות של החוטים.

רציתי בזמנו (לפני 3 שנים) לקנות את ה-K271 בעיקר בגלל שהיה אפשר להחליף לו את הכבל אבל היה קשה מאוד למצוא. את האוזניות קניתי בקילומבו בזכות האפשרות לנסות את האוזניות ולדעת אם הן מוצאות חן בעיני.

אני מאוד אשמח לדעת אם יש אפשרות לתקן את האוזניות האלו. כי אלה אוזניות יקרות וממש אין לי כוונה להוציא כ"כ הרבה כסף על אוזניות ברמה כזאת.

אני מניח שאתה מתכוון לפסלטיק שממנו יוצאות הקשתות...? אם זה החיצוני (זה שאליו מחוברת הפלטה עם הלוגו/מס' דגם) אז לא בעייה להחליף אותו, הוא אמור לצאת עם הברגה. אם זה הפנימי שנכנס לתוך הearcup זה כבר סרט לא קטן. ג'יפה ירוקה מההלחמות? נשמע לי כמו דבק מהפלטה, פתחת אותן?

פורסם
  • מחבר

הפלסטיק הוא החיצוני (אני חושב שגם הפנימי כי עכשיו יש חור די גדול ואני רוצה ספוג אפור כזה).

לגבי הג'יפה הירוקה, זה בהתחלה נזל מהפתח שממנו יצאו הקשתות, הקשיח את הגומיה שמעל האוזניה. ממש אבל ממש לא התעסקתי עם הדברים האלה, זה קרה מעצמו.

אם תרצה אני אשלח פה תמונה של האוזניות עם כל הג'יפה והחלקים השבורים

עדכון: הוספתי תמונה עם הנזק שקרה לאוזניה. חשוב להזכיר שלא הפלתי את האוזניה, לא זרקתי אותה, לא פתחתי, לא עשיתי שום דבר מלבד לשים על הראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונה תעזור, כן...

פורסם
  • מחבר

הוספתי. נמצאת בהודעה הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים