עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי קצונה תקשובית

Featured Replies

פורסם

היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14..

הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים:

1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי?

2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות..

3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל הקלות ת"ש בקורס קצינים? כבר יש לי ת"ש 2 בסדיר, השאלה אם אוכל להשתמש בו?

סליחה על החפירה בשעה המאוחרת

תודה ולילה טוב, ליאור..

פורסם

תשאר מנהל רשת בקריה........ לטובתך.... אלא אם כן אתה אוהב לסבול

פורסם
  • מחבר

מה הסיבה שאתה כל כך מתנגד לזה?

פורסם

עזוב אותך שטויות אחי.. נפלת על תפקיד יחסית סביר בקריה, זרום עם זה 3 שנים או כמה שנשאר לך ותפרוש בשיא...

קצונה בתקשוב - לא מה שאתה חושב...

מבחינת התאמה לקצונה אתה יכול לצאת על תקן "חריג" בהמלצת מפקדיך.

מבחינת בעיות רפואיות, ברור לך שאם הפרופיל שלך 45 עקב בעיות ברגליים, יהיה לך מאוד קשה לעשות דברים שלאחרים יותר קל. אבל אתה יודע איך אומרים - אין דבר העומד בפני הרצון.... לא מכיר אותך ולא יודע למה אתה מסוגל.

בקשר לת"ש, אם אני לא טועה, כקצין אתה מוותר על הת"ש שלך...

פורסם
  • מחבר

חח אבל עדיין לא הבנתי למה זה לא מה שאני חושב..

האם זה לא נחשב באזרחות? האם זה קשה מידי ולא שווה את המאמץ?

האם התפקיד לא נותן סיפוק?

פורסם

איזה תפקיד תבצע ברגע שתסיים את המסלול הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים