עבור לתוכן

מתלבט איזה מגבר סטיראו לקנות ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 .

יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO .

בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. )

אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר

כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל.

אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי..

שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים האלה של B&W http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20CM%206

ב 5000 שקל יד שנייה ולשמוע איתם עם הרסיבר ימהה שיש לי כרגע ? או להוסיף כמו שחשבתי מגבר איכותי יותר ולהסתפק ברמקולים

קטנים וזולים יותר כנראה מסידרת ה 600 שלהם.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

AUDIO ANALOUGE PUCCINI!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ..

עוד שאלה אחת - מה לדעתך הרמקול שמתלבש עליו הכי טוב ? אני חשבתי ללכת על ה PARADIGM REFERENCE STUDIO 40

מי שמכיר זה רמקול מדהים שעולה 12000 שקל ( זוג ) והם במבצע עכשיו אצל היבואן ביותר מ 50% הנחה.

יש לך עוד הצעות לרמקולים בשבילו ? מדפיים זה הפייבוריט שלי כי הם נורא מדוייקים אבל אפשר גם רצפתיים.

תודה.

פורסם

מה התקציב?

על Proac טבלטא 8 חשבת? גם רמקול מעולה אמור להיות.

הצעה שלי, כשמדברים על סכומים כאלה, אל תקשיב לאף אחד והכי טוב זה לך תאזין בעצמך, אבל אני יכול לתת לך כיוון כללי.

פורסם

תודה על התגובה ..

עוד שאלה אחת - מה לדעתך הרמקול שמתלבש עליו הכי טוב ? אני חשבתי ללכת על ה PARADIGM REFERENCE STUDIO 40

מי שמכיר זה רמקול מדהים שעולה 12000 שקל ( זוג ) והם במבצע עכשיו אצל היבואן ביותר מ 50% הנחה.

יש לך עוד הצעות לרמקולים בשבילו ? מדפיים זה הפייבוריט שלי כי הם נורא מדוייקים אבל אפשר גם רצפתיים.

תודה.

אודיו אנאלוג ופארדיים? :-X

עם כל הכבוד לפארדיים הללו, הם יותר מיועדים לק"ב ולא לסטריאו. בסכום כזה יש אופציות רבות בעלות איכות מוסיקליות טובה יותר מפארדיים. תעשה חיפוש, אני הזכרתי אותן בעבר.

פורסם
  • מחבר
עם כל הכבוד לפארדיים הללו, הם יותר מיועדים לק"ב ולא לסטריאו. בסכום כזה יש אופציות רבות בעלות איכות מוסיקליות טובה יותר מפארדיים. תעשה חיפוש, אני הזכרתי אותן בעבר.

אני חושב שאתה טועה..

אני מסכים איתך שהסדרות הרגילות של פארדיים הם לא מוזיקליים מי יודע מה ויותר מיועדים לק"ב אבל סידרת REFERENCE ..?!

כנס לאתר ECOUSTICS יש שם הרבה ביקורות והשוואות של הדגם שאני מדבר עליו עם רמקולים שעולים פי כמה מהם והם אוכלים

אותם גם במוזיקה. הם זכו ברמקולים הטובים ביותר בתמורה למחיר בלא מעט ירחונים בריטיים שמכבדים את עצמם..

בכל מקרה עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא על איזה רמקולים אתה מדבר.. אני אשמח אם תיתן לי כמה דגמים מומלצים עדיפות כמו

שכתבתי לרמקולים מדף בסגנון של B&W מסידרת 600 ומוניטור אודיו מסידרת סילבר או גולד שלהם.

תודה.

פורסם

Triangle Titus/Comete, Epos M/ES 12, System Audio SA205/210

פורסם

ראיתי שמסתובבים להם בלוחות איזה sonus faber קונצ'רטינו (אם אני לא מתבלבל עם הקונצ'רטו) סביב 4.5K ;)

לך עשה סבב בחנויות סטריאו אמיתיות כדי שתוכל לקבל כיוון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים