פורסם 2012 באפריל 913 שנים שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוחאיך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות?יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?
פורסם 2012 באפריל 913 שנים אתה לא צריך להכנס להוספה והסרה של תוכניות.קליק ימני על שולחן העבודה ובחירה ב-personalize (או התרגום של זה לעברית), ופשוט תחליף לאיזו ערכת נושא שאתה רוצה.ד"א מדובר בעותק חוקי שעבר אקטיבציה? למיטב ידיעתי אחת המגבלות שיש בעותק לא חוקי היא שולחן עבודה שחור כמו שאתה מתאר.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר לא הבנת אני לא יכול להגיע לשינוי ערכות נושא זה לא שהתמונת רקע שחורה לא רואים כלום לא סרגל התחל לא שולחן עבודה ולא קיצורים
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר מסך שחור כולו את סמן העכבר ואני יכול לפתוח את מנהל המשימות ואותו רואים כל השאר התחל קיצורים וכו לא רואים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.