פורסם 2012 באפריל 913 שנים לידידה שלי יש מחשב נייד שכבר בקושי סוחב:HP Pavillion 5000יש לו 512M זכרון פנימי ו Windows XPהשימושים שלה מאוד פשוטים, גלישה באינטרנט וקצת כתיבת מסמכים (לא סרטים/לא משחקים)אופציה אחת זה לשדרג אותו:זכרון 2GB וכן Windows 7העלות של הזכרון היא כמה מאות שקלים כי בקושי ניתן למצוא זכרון מתאים (DDR333)השאלה אם לא עדיף כבר לקנות מחשב נייד חדש מאוד פשוט ולמכור את זה. (בכמה אפשר למכור כזה מחשב?)תודה.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים לא הייתי בונה שתצליח למכור מחשב כזה בכלל. אולי במאות בודדות למישהו מוזר.שדרוג לWin7 לא ייתן כלום למחשב הזה, ואולי תיתקל בבעיות עם דרייברים מסוימים.שדרוג זכרון ל2GB עשוי להפיח בו מספיק חיים למשימות שציינת.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר תודה,מה לגבי מחשב נייד אחר זול?ראיתי שיש מחשב כזה של אסוס ב 1300 ש"ח. אני מניח שהוא מספק לצרכים הבסיסיים שלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.