עבור לתוכן

המחשב נתקע - קופא, הצעות?

Featured Replies

פורסם

אחרי זמן רנדומלי המחשב שלי נתקע לחלוטין כלום לא מגיב.

ניסיתי לעשות סריקות עם spybot search & destroy CCleaner ויש לי אנטיוירוס NOD32 גרסה 4

פעם ראשונה זה קרה לי אחרי התקנתי tuneup utilities 2012 אחרי זה קראתי שהוא גורם לבעיות ומחקתי אותו מהמחשב הכל היה בסדר ואז אחרי כמה ימים הכל חזר.

מדובר על WIN7. לפי דעתי הבעיה היא תוכנתית מכיוון שב Safe Mode המחשב לא נתקע.

הצעות לתיקון הבעיה?

פורסם

בצע סריקה עם תוכנת MEMTEST למשך לילה, וסריקה לדיסק הקשיח עם תוכנת בדיקה של יצרן הדיסק

פורסם

אני לא טוען להבין הרבה בזה.. אבל נתקלתי בהרבה מקרים (המחשב של אמא שלי - דוגמא אחת) שמה שגרם למחשב להתקע היה מקלדת או עכבר תקולים.

אולי תנסה להחליף לכמה ימים לראות אם זה הבעיה באמת.

פורסם
  • מחבר

אני לא טוען להבין הרבה בזה.. אבל נתקלתי בהרבה מקרים (המחשב של אמא שלי - דוגמא אחת) שמה שגרם למחשב להתקע היה מקלדת או עכבר תקולים.

אולי תנסה להחליף לכמה ימים לראות אם זה הבעיה באמת.

לא יכול להיות כי במצב בטוח הכל עובד כמו שצריך.

בצע סריקה עם תוכנת MEMTEST למשך לילה, וסריקה לדיסק הקשיח עם תוכנת בדיקה של יצרן הדיסק

האם יכול להיות כזה מצב שזיכרון פגום וגם HD פגום יעבוד בלי בעיות במצב בטוח?

פורסם

דבר ראשון אני מאמין שלא עבדת במצב בטוח 'כרגיל', כלומר באותם הזמנים שהמחשב פעיל בד"כ ועם בערך אותן התוכניות, ככה שאי אפשר להסיק שהמחשב פועל תקין.

דבר שני- כן, יש מצב. בצע את שני הסריקות כדי שנשלול בודאות תקלות חומרה, ותחזור עם התוצאות (אם אני לא טועה יש מדריכים כיצד להריץ את הבדיקות בסטיקי של פורום 'תמיכה טכנית'

כדי גם לבצע בדיקה של הכרטיס מסך במאמץ, יש מספר תוכנות מומלצות בסטיקי של פורום 'תוכנה'.

פורסם
  • מחבר

אחרי שכיביתי את כל התוכנות (חוץ מאנטיוירוס) + סרויסים (חוץ מאלה של מיקרוסופט) שנדלקות/ים עם העלת המחשב, המחשב עבד כל הלילה ולא נתקע. אז הבעיה היא לא בזיכרון ולא ב HD.

חשבתי אולי יכול להיות שזאת בעיית התחממות. אז עכשיו יש לי gadget-ים שמראים את כל הנתונים על המעמד והכ.מסך.

אתה יודע מה הטמפרטורה המסוכנת/מקסימלית או להפך הבטוחה/הרגילה של מעבד AMD Phenom II X4 945 וכ.מסך Radeon HD 5700?

פורסם

איזה SP הWin 7 שלך?

Freezes בWin 7 היו נפוצים לפני SP1.

האם ניסית לבצע chkdsk בשביל לשלול את האפשרות שזה הדיסק קשיח?

פורסם
  • מחבר

יש לי SP1 וניסיתי לעשות checkdisk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים