עבור לתוכן

7850 על מפרט בן 3+

Featured Replies

פורסם

אהלן,

חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב?

ואם כן איזה חברה לקחת?

תודה מראש.

פורסם

הכרטיס של SAPPHIRE עם הזוג מאווררים יתאים ביותר.

לגבי המחשב.

מה עם אוברקלוק למעבד ?. יש .יודע איך ?

היום יותר ויותר משחקים תומכים במעבד מרובע ליבות.

אז צוואר בקבוק יהיה.אבל בטוח תרגיש את ההבדל לעומת ה-HD4870 שלך.

פורסם
  • מחבר

יש את הידע, עוד לא יצא לעשות בפועל.. מתכוון להביא אותו ל3.6.. אפשר גם ל4 אבל הוא כבר מתאמץ יותר מידי שם ואין כזאת תמורה למהלך אז אשאר ב3.6

אם הצוואר בקבוק מסתכם ב10-15% זה משהו שאני יכול לחיות איתו, השאלה האם זה באמת המצב?

פורסם

מקפיץ כי אני עם מפרט דומה.

המעבד שלי הוא Q9550 2.83GHZ (אני יכול לעשות לו OC ל3.5 בערך, לדעתי).

זיכרון 2X2GB

רוצה לשדרג ל7850 שאני קונה בחו"ל (250 דולר) - יהיה לי צוואר בקבוק?

פורסם

10GaZ,

מצב שלך יותר טוב ואם אתה משחק FHD, אז המצב שלך טוב מאוד. יש לך מעבד QUAD שאמנם מיושן, אבל עדיין יכול לשרת אותך טוב ואם תעשה המהרה אז צוואר בקבוק יהיה יותר זניח.

neomerdien,

לא הייתי משדרג לשום דבר יותר חזק מHD 6850 שלא מהווה שדרוג אופטימלי מ HD 4870.

לכן, אני אישית חוסך כסף למחשב חדש (יש לי מפרט דומה לשלך).

פורסם

למרות שאולי המשפט הזה בקשר לתמיכה יותר ויותר בארבע ליבות במשחקים החדשים נכון בתאוריה ,המצב הוא שאם תקח משחק לדוג' BF3 ,תראה שההפרש הביצועים בין 2 ליבות לארבע ליבות לא גדול ואפילו דיי מזערי ...

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html

מה שבאמת המשחק הזה צריך הוא מעבד דו ליבתי חזק כמה שיותר ,ולא מעבד עם כמה שיותר ליבות אבל עם ביצועים פחותים בכל ליבה -כמו במקרה של הFX-8150 ..

פורסם

מה שמכונה, דרישה למעבד עם IPC גבוה. דרישה אגב שנכונה לכל אפליקציה שאיננה מריצה אלגוריתם מקבילי.

פורסם

למרות שאולי המשפט הזה בקשר לתמיכה יותר ויותר בארבע ליבות במשחקים החדשים נכון בתאוריה ,המצב הוא שאם תקח משחק לדוג' BF3 ,תראה שההפרש הביצועים בין 2 ליבות לארבע ליבות לא גדול ואפילו דיי מזערי ...

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html

מה שבאמת המשחק הזה צריך הוא מעבד דו ליבתי חזק כמה שיותר ,ולא מעבד עם כמה שיותר ליבות אבל עם ביצועים פחותים בכל ליבה -כמו במקרה של הFX-8150 ..

אל תשווה מפלצת קטנה כמו I3 2100 ל E8400.

אני משחק BF 3 עם E8400 ו HD 4870 ו 4 GB RAM על 1680X1050 ובקושי מקבל 40 FPS על LOW.

הרבה אנשים דיווחו על זה ששדרוג לכרטיס מסך חדש וחזק יותר עם מעבד E8400 לא נתן להם שום שיפור ומעבר לQUAD שיפר FPS שלהם יפה מאוד.

כמו כן, יש דרישה יותר רצינית ממעבד בMULTI עם 64 שחקנים ומלא פיצוצים והרס סביבתי.

פורסם

ואיפה השוותי את הE8400 לi3 2100 ?

אני מבין טוב מאוד למה מסוגל הE8400 ,אין מה להגיד ..זה מעבד מעולה ,אבל זמנו עבר ,אנחנו כבר לא ב2008/9 ,וכמו כל דבר הטכנולוגיה מתקדמת , בדיוק כמו שהHD5770 מראה ביצועים דומים לHD4870 ,ובדיוק כמו שהHD7770 כרטיס מסדרה נמוכה יותר מראה ביצועים דומים לHD6850 שהיה חלק מסדרה יקרה יותר וחזקה יותר בסדרה 6XXX ,זה נקרא התקדמות ומה לעשות - ככה זה בחומרה ..

רק מלראות את הבאנצ'ים של הi5 2500K שלא עולה הרבה יותר ממה שהE8400 עלה לי ב2008 ..אבל מה לעשות כמו שאמרתי התקדמנו קצת מאז ואפשר לראות את זה טוב מאוד בביצועים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים