עבור לתוכן

מקסימום תדר בCCC - שונה עבור אותו כרטיס מחברות שונות

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי כרטיס Sapphire 6850 ושאני מבצע לו OC דרך CCC אני מוגבל לתדר 850/1200

ולעומת זאת עם כרטיס GigaByte 6850 OC הCCC מגביל ל 985/1260.

למישהו יש הסבר? איך אפשר להעלות את המגבלה (עבור אלה שלא רוצים להתעסק עם תוכנות נוספות מלבד CCC)

פורסם

תשתמש בMSI AB ותראה אם ההגבלה יורדת..יש מדריך בסטיקי..

פורסם
  • מחבר

למישהו יש הסבר? איך אפשר להעלות את המגבלה (עבור אלה שלא רוצים להתעסק עם תוכנות נוספות מלבד CCC)

הכוונה היא להעלות את המגבלה בCCC

עריכה 1:

הסיבה שאני רוצה להשתמש בCCC היא שבתוכנות האחרות (MSI AB, Trix) אם אתה מבצע OC אז הוא קבוע, כלומר התדר של הליבה והזכרונות לא יורדים כאשר אין פעילות, ולעומת זאת בCCC אם אין פעילות הוא אוטומטית מוריד את התדרים למינימום.

עריכה 2:

לאחר חיפוש ראיתי שבMSI AB ניתן להגדיר פרופילים אוטומטיים שבעצם מבצעים את אותה הפעולה של הורדת התדרים כמו בCCC, אתם יודעים איך אני מפעיל/מאפשר את זה?

פורסם
  • מחבר

עזרה :s05:

פורסם

למה אוטומתיים? אני הגדרתי שילוב מסויים של מקשים שמעביר אותי בין מצב "קרב" למצב "שגרה"... ככה מתי שבא לך לשחק, אתה פשוט לוחץ את השילוב הזה והתדרים קופצים לאוברקלוק שעשיתה...

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין באוטומציה בדיוק מהסיבה שאני לא רוצה להתעסק עם זה...

פורסם

התוכנות האחרות עושות בדיוק כמו CCC. הם שומרות את טכנולוגיית ה-PowerPlay.

פורסם
  • מחבר

ממש לא נכון.

כשאני מבצע OC עם MSI AB, TRIXX התדר נשאר אותו דבר (גבוה) למרות שאין אפליקצית תלת מימד שרצה.

פורסם

זו "בעיה" ידועה... ברגע שאתה עובר רף מסויים באוברקלוק זו התופעה שתתרחש.

לכן אמרתי, תקבע לך שתי פרופילים, ותעבור ביניהם בעת הצורך.

מצב ראשון - סטוק, התדרים יתנהגו כמו בדפולט, במנוחה הם יורדים, במאמץ עולים לגבול של היצרן.

מצב שני - האוברקלוק המקסימלי שאליו הגעת - כל הזמן.

פורסם

למה אני מסוגל לעבור את ה850 בCCC? מוזר קצת לא?

פורסם

תמתחו קצת את שרירי המח ותתחילו להתנסות בצריבות ביוס של כרטיסי מסך שנותנים קצת יותר חופש ב-CCC ובכלל בתוכנות ההמהרה.

בעקרון אין שום סיבה לתלות בCCC כשאפשר להעקוף את המגבלות באמצעות חתימת EULA של MSI AB

פורסם

צריבת ביוס?

לא בשביל זה קיימים גרסאות עם ביוס כפול, שבמידה ומשהו מתפקשש תמיד אפשר לחזור למקור?

או במילים אחרות - מה עושים במידה וזה לא הולך??? :s05:

פורסם
  • מחבר

מה לגבי RBE - Radeon Bios Editor ?

מישהו השתמש בזה? נראה לי זה יכול להיות פתרון ממש טוב.

עריכה:

נתקלתי בתוכנה של RacerX שמשנה ערכים בRegistry וכך היא מעלה את התדר המקסימלי של CCC

http://www.techimo.com/forum/graphics-cards-displays/256789-enable-higher-overclocks-ccc-reg-entry.html

מישהו השתמש בזה בעבר?

פורסם
  • מחבר

עזרה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים